Légi, tengeri szállítások megoldásban támogatja ügyfeleit a Trans-Sped

Légi, tengeri szállítások megoldásban támogatja ügyfeleit a Trans-Sped
Kínai import vagy távol-keleti export? Légi küldemény Amerikába vagy speciális áru Afrikából? A Trans-Sped egyedi megoldásokat kínál ügyfelei logisztikai kihívásaira. A reptér közelében található légi és tengeri szállítmányozásra szakosodott irodánk rugalmas és gyors ügyintézéssel szolgálja ki ügyfeleit. A nagy termelő és gyártó vállalatok mellett akár az induló kis – és középvállalkozásoknak is támogatást nyújthat akár egyedi logisztikai igények kiszolgálásában is.

Légi szállítás rugalmasan, gyorsan

 

A légi szállítmányozás a nagy távolságokra lévő kereskedelmi partnerek közötti árumozgatás leggyorsabb és legmegbízhatóbb módja. A magasabb fajlagos szállítási költségek mellett ugyanis páratlan előnyöket kínál.
A fuvarszervezők a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, az 1-es Terminál Cargo épületében a hét minden napján, a nap 24 órájában a megbízók rendelkezésére állnak. Az ATLAS Network magyarországi képviselőjeként a Trans-Sped Csoport a világ minden jelentős tengeri és légikikötőjében rendelkezik szerződött partnerirodával. A megbízható, kiterjedt és költséghatékony szervizháttér bármilyen áru célba juttatását lehetővé teszi.


Air Cargo


Ha kereskedelmi cikkeket nagy távolságon szeretnénk rövid idő alatt mozgatni, a légi szállítás az elsődleges megoldás.  Az 50 kg-ot meghaladó, nagyobb árumennyiségek költséghatékony légi szállítására az un air cargo szervize biztosítja a legkedvezőbb, egyedi megoldásokat. 

 

Sürgős légi szállítás


A legsürgősebb szállítási igények esetén a courier-oknál is gyorsabb megoldásokat  kínál a légi szállítmányozásra specializálódott irodánk. 
Mit jelent ez pontosan? Irodánk képes légi úton eljuttatni az árut akár 24 órán belül a világ bármelyik országába. 


Speciális kezelést igénylő áruk


Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik speciális kezelést igénylő áruk légi szállításában is.

 

 

Személyes áruk szállítása

 

Szolgáltatásaink közé tartozik a kevés szállítmányozási vállalat palettáján található magánholmik szállítása is. Hosszabb külföldi útra vagy költözésre készülve sokakban felmerül a kérdés, hogyan oldható meg a legolcsóbban a személyes tárgyak távoli helyekre szállítása. A légitársaságok által túlsúlyként felszámolt csomagok ára sokszor drága, szinte megfizethetetlen, így a számos ingóság, melyet magunkkal vinnénk, jelentős költségekkel terhelné az utazókat. A szolgáltatásunk ehhez képest kedvezőbb tarifákat kínál és azt is garantáljuk, hogy a csomagok biztosan a megfelelő helyen lesznek, a megfelelő időben.

Ajánlatkérés

 

TENGERI SZÁLLÍTÁSI MEGOLDÁSOK


Költséghatékonyan és jól szervezetten

A tengeri szállítmányozás nagy volumenű áruk költséghatékony szállítási megoldása, amennyiben az áru jellege és a megrendelői igény megengedi a hosszabb átfutási időt, a 35-40 napos szállítást. 


Milyen megoldásokat kínál a Trans-Sped a tengeri szállításra?


Teljes konténer rakományok (FCL)


Mi a tengeri szállítás előnye a kedvező árak mellett? A felrakóhelytől az áru érintetlenül jut el a lerakóhelyig, így nagyobb biztonságban vannak a termékek. Sőt a legoptimálisabb helykihasználásra is lehetőség nyílik, ha a konténer-rakodást a feladó végzi.                                                                                                              
Speciális (például hűtős, nyitott) konténerre vonatkozó igényeket is ki tudunk elégíteni.


Gyűjtőkonténer rakományok (LCL) tengeri szállítása


Kisebb, teljes konténert nem igénylő árumennyiség esetén is kedvező szállítási díjat biztosítunk gyűjtőkonténerrel történő tengeri áruszállítási megoldásainkkal. 

Kapcsolatfelvétel

 

Vasúti konténeres szállítás

ÚJ MEGOLDÁS A KÍNAI IMPORTRA

Újdonságként megjelent az utóbbi időben kiépített vasúti konténeres szállítási mód, elsősorban Kína és Európa viszonylatában. A hosszú, 1-2 hónapos tengeri szállítás gyorsabb alternatívájaként ajánljuk ügyfeleink számára. A vonattal történő áruszállítás Kínából Magyarországra két héttel rövidíthető meg, amely így 35-40 nap helyett csupán 18 napos szállítási időt jelent. A szolgáltatás egyelőre csak 40’-es konténerekkel üzemel.

 

Segítünk megszervezni távol-keleti logisztikai feladatait

Vámügyintézés

A Trans-Sped Csoport teljes körű vámügyintézése a légi és tengeri küldeményekre is kiterjed, történjen az Magyarországon vagy az Európai Unió bármely más beléptetési helyén. A dedikált kapcsolattartók folyamatos tájékoztatást nyújtanak a megbízóknak a komplett, a gyűjtő- és a részrakományok esetén is.

Kiegészítő logisztikai szolgáltatások

Szerződött partnereink segítségével megoldást nyújtunk akár hazai, akár a kínai vagy egyéb távolkeleti országban jelentkező kiegészítő logisztikai szolgáltatásokra. 

Szervezés, információ, tanácsadás

Légi-tengeri szállítmányozási irodánk rendelkezésre áll ügyfeleink szállítmányainak megszervezésében, de örömmel segítünk szakmai információkkal, tanácsadással is a felmerülő kérdések esetén.

 

További részletek az üzletág oldalán  >>>

Ajánlatkérés

 

További szakmai tartalmak: