14. helyen végzett a Trans-Sped Csoport a Hajdú-Bihar megyei TOP 100 listán

14. helyen végzett a Trans-Sped Csoport a Hajdú-Bihar megyei TOP 100 listán
A Hajdú-Bihar megye gazdaságának és legjelentősebb gazdálkodóinak teljesítményét elemző TOP 100 kiadvány bemutatására és a TOP100 díjak átadására került sor december 13-án, a HBKIK székházában. A folyamatos növekedésnek köszönhetően az idei évben a 14. helyen végzett a Trans-Sped Kft. a listán, ezzel két helyet javított a tavalyi eredményéhez képest. Az ágazatok szerinti megoszlást tekintve pedig szállítás, raktározás területén cégünk a piacvezető a megyében.

Stabilitásunk alapja a jogszerű működés, melynek köszönhetően az auditokon is mindig kiemelkedő eredményeket érünk el. A Trans-Sped évtizedek óta eredményes, mely stabil biztosítói hátteret és pénzügyi minősítést jelent, minősített adózó besorolást, valamint a fejlesztésekhez banki hitelképességet. Mindez azáltal jöhetett létre, hogy a fejlesztéseinkkel a stabilitásra törekszünk, kapcsolatainkban pedig a win-win együttműködésekre.

Idén 13. alkalommal jelent meg a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatósága, a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Inform Média Lapkiadó Kft. közös együttműködésben kiadott kiadványa, mely a társaságiadó-bevallások adatainak tükrében mutatja be a megye gazdasági teljesítményét, valamint az arra jelentős hatást gyakoroló 100 társas vállalkozás tevékenységét.

https://hbkik.hu/top-100-a-kamaraban-galeriaval/?fbclid=IwAR1XrTixOh4gacBSnAO0tnWNJRgnUOKUf2aN9xmjWSSePUj9EieLY1GvRjo