Greengage díjazottak lettünk!

Greengage díjazottak lettünk!
Május 3-án ünnepélyes keretek között adták át a Trans-Sped környezettudatos működését is elismerő Greengage díjat, melyet a „folyamatok” kategóriában nyert el vállalatunk. A díjat Cseri-Szilágyi Zsuzsa, kommunikációs osztályvezetőnk és Csizmadi István, értékesítési igazgatónk vehette át.

Professional Publishing Hungary kiadó szervezésében elindított „GREENGAGE 2023 – A zöld elkötelezettség díj” célja, hogy megtalálja és bemutassa azokat az eredményes vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal, "öko-tudatosan" és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket, adnak el szolgáltatásokat, vagy támogatják fejlesztéseikkel, folyamataikkal a piacot.

Cégünk az elmúlt években kiemelkedő figyelmet szentelt a fenntartható működésre és szolgáltatásnyújtásra. Logisztikai megoldásaink során előnyben részesítjük a környezetbarát anyagok, módszerek és járművek alkalmazását. 2021 végén indult el a Trans-Sped ZERO szolgáltatásunk, mely egyszer használatos csomagolástól mentes kiszállítást tesz lehetővé e-kereskedelmi ügyfeleink részére.

Emellett olyan járműflottával rendelkezünk, amely a lehető legkisebb mértékben terheli a környezetet; járműveink átlagéletkora 1,5 év. Raktári gördülő eszközeink jelentős része elektromos meghajtású, 2022-ben pedig egy elektromos vontatót is alkalmazásba állítottunk, melyet a raktáraink tetejére telepített napelem-rendszerek segítségével töltünk. Cégünk az utóbbi években stratégiai szintre emelte a fenntarthatóság kérdését, mely mára a vállalati kultúra szerves részét képezi!