Tag der Logistik bei Trans-Sped

Tag der Logistik bei Trans-Sped
A Logisztika Napja nemzetközi programsorozat alkalmából cégcsoportunk megnyitotta raktárának kapuit a diákok előtt a debreceni, tatai, tatabányai és tiszaújvárosi telephelyen.

A rendezvényen kiemelt szerepet kapott a logisztikai feladatok gyakorlati szemléletű bemutatása, így szakértők segítségével a raktári kiszolgálás működését is megtapasztalhatták az érdeklődő diákok. A szállítmányozási és fuvarozási trendeket első kézből, a jelen kor kihívásainak megfelelő megközelítésből ismerhették meg a diákok.

A fiatalokban látjuk a jövőt, ezért az ő érdeklődésüket jól és jókor kell felkelteni, mert így tudjuk majd biztosítani a megfelelő szakmai utánpótlás kinevelését. Ehhez kiváló alkalom ez a nap, hiszen rövid idő alatt sok részletet lehet bemutatni a szakma kulisszatitkaiból a diákoknak, amivel segíthetjük pályaválasztásukat. Nálunk úgy találhatják meg jövőbeli számításaikat, hogy közben megismerhetik a logisztikai szolgáltatások teljes spektrumát is.

Feladatunknak tekintjük a fiatalok felelősségteljes szakmai elköteleződését, ezért az esemény célja a nagyvállalati munkakörnyezet, a gyakorlatias szemlélet és a professzionális értékek játékos és élménnyel teli megismertetésén túl, hangsúlyt fektetni a pályakezdéshez szükséges információk és tanácsok megosztására is. HR részlegünk részletes információkkal látta el az érdeklődő fiatalokat a toborzási folyamatokról, az iparágban jellemző munkakörök lehetőségeiről, az elérhető szakmákról és szakterületekről, továbbá megtudhatták, hogyan jelentkezhetnek a vállalat gyakornoki programjaira, s miként válhatnak cégünk értékes dolgozójává.