Ismerjük meg Anit!

Ismerjük meg Anit!
Piroska Péterné, vagy inkább, ahogy legtöbb kollégánk ismeri, Ani, a belföldi szállítmányozási vezetőnk nemcsak a munkájában nyújt kiemelkedő teljesítményt, hanem a Trans-Sped közösségének fontos tagja is egyben. Ani immáron 15 éve dolgozik nálunk, jubileuma pedig jó alkalom arra, hogy bővebben bemutassuk nektek!

Szakmai karrierjét a debreceni Volánnál kezdte, majd a Hajdúsági Iparművek fuvarszervezőjeként az asztal másik oldalán, az általunk csak „megbízói oldalként” ismert területen is csaknem évtizedes tapasztalatra tett szert. Ez pedig kétségkívül hozzájárult ahhoz, hogy a Trans-Spednél kiismerje magát – noha azt megjegyezte, hogy a fuvarszervezés jóval könnyebb falat volt.

„2003-ban jöttem a Trans-Spedhez és az első években  szállítmányozási ügyintézőként fő feladatom a belföldi és nemzetközi  gyűjtő-, a kiskocsis-, a légi- és tengeri szállítások szervezése volt. 2010-ben kerültem  át a belföldi csoportba, és megbíztak annak vezetésével. Majd 2015-ben belföldi szállítmányozási osztályvezetői kinevezést kaptam és most  hozzám tartozik a debreceni belföldi csoportokon túl a kecskeméti és a pécsi iroda is.” – foglalta össze Ani.

A munkáján felül azonban sokan egyéb vállalt feladatai kapcsán ismerhettétek meg. Például jelenleg második ciklusát tölti a munkavédelmi bizottságban és az Üzemi Tanácsban. Utóbbiban a kollégáktól kapott felhatalmazás alapján az elnöki pozíciót is betölti. 

Több kollégánk már akkor megismerkedett Anival, amikor még csak nem is dolgozott nálunk! „Az eltelt évek alatt megszerzett tudásomat, tapasztalataimat szívesen osztom meg másokkal. A szakmai gyakorlatot a debreceni telephelyünkön töltő diákok az én irányításom mellett ismerkednek mind a cégcsoporttal, mind a szállítmányozás alapjaival és bízom benne, hogy pozitív élményekkel gazdagodva távoznak tőlünk. De előadásokon, továbbképzéseken,  középiskolai nyílt napokon is igyekszem a szakmáról, annak szépségéről és nehézségeiről a lehető legtöbbet átadni, az érdeklődést felkelteni, a valóságot megismertetni annak érdekében, hogy aki ezt a szép, de göröngyös szakmát választja, tisztában legyen azzal, hogy a látszat ellenére a sikerért keményen meg kell dolgozni nap mint nap.” – részletezte Ani.

Van egy jó hírünk azok számára, akik szintén ezen a területen szeretnének előrébb lépni. A tapasztalata alapján Ani úgy látja, hogy senki sem születik fuvarszervezőnek, azonban kitartással, akarattal, alázattal és türelemmel meg lehet tanulni. Fontos azonban, hogy meglegyen bennünk az a "szikra" ami ahhoz kell, hogy napról napra megtaláljuk az örömet, a szépséget, a sikerélményt, hogy a feladatokat az abban résztvevők mindegyikének megelégedésére tudjuk megoldani.

 

Hasonló tartalmak: