Göngyöleg- és ládatisztítás

Göngyöleg- és ládatisztítás
Partnereink még hatékonyabb kiszolgálása érdekében, a logisztikai piacon egyedülálló és innovatív szolgáltatással, a göngyöleg- és ládatisztítási szolgáltatással bővítettük szolgáltatási portfóliónkat. Az új szolgáltatást a Logicon Invest vállalattal való szoros együttműködésben valósítjuk meg és a göngyölegek teljes kezelésére, vagyis tárolásra, mosásra és gyártósorra való folyamatos beszállításra is kiterjed.

A göngyölegek és ládák felvétele, szállítása és szortírozása után a tisztítást olyan professzionális gépekkel végezzük, melyek megfelelnek az autóipari standard tisztasági kritériumoknak, amit speciális laborvizsgálatokkal is igazolunk. Így az iparági elvárásoknak megfelelve, gyorsan és precízen látjuk el munkánkat. 

Előnyök: 

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

 
Akik már a Trans-Sped-et választották  

Vitesco a Trans-Sped ügyfelei között 

A Vitesco Technologies debreceni autóipari gyárához tartozó göngyöleg- és ládatisztítás menedzsmentjét cégünk 2023 májusától látja el. A megbízás keretében 3000 m2 dedikált területen napi 700-750 palettányi göngyöleg - köztük többutas paletták, műanyag rekeszek és ládák - tisztítását végezzük. A feladatot hétfőtől vasárnapig négyműszakos munkarendben teljesítjük a többutas ipari göngyölegmosás területén szakértő stratégiai partnerünk, a Logicon Invest bevonásával. 

 

Ajánlatkérés 

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az ajanlat@trans-sped.hu e-mail címen!