Szenci raktárlogisztikai központ

Szenci raktárlogisztikai központ
A Trans-Sped Csoport széleskörű és komplex logisztikai szolgáltatásokat kínál, amelyek lefedik a teljes logisztikai folyamatot a raktárépítéstől és a raktárlogisztikától a fuvarozásig, szállítmányozásig és vámügyintézésig. Szlovákiában, Szencben 2022-ben nyílt meg egy új, 3366 m²-es raktárbázis, amely csúcskategóriás átfogó logisztikai szolgáltatásokat nyújt gyártó- és feldolgozó cégek számára.

 

Miért ideális választás a Szenci Trans-Sped raktárlogisztikai központ?

A logisztikai folyamatok szabványosításával a szolgáltatás, és ezáltal az ügyfelek munkafolyamatai is egyszerűbbé válnak. Az ügyfelek versenyképességének szintje azonban általában attól a hozzáadott „plusztól” függ, amely segíti őket abban, hogy a versenytársak elé kerülhessenek. A Trans-Sped Csoport 1999 óta végez raktározási tevékenységeket, több mint 220.000 m² területen. A vállalat folyamatosan alkalmazkodik a változó piaci igényekhez, valamint a kor kihívásainak megfelelő technológiai hátteret és komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújt partnereinek a raktározás területén.

 

 

A csarnok műszaki jellemzői

A 3366 m²-es fedett raktárkapacitás alkalmas fűtést vagy temperálást igénylő áruk tárolására. Az igényektől függően a raktár többféle tárolási módot kínál, például normál folyosós, keskeny folyosós, polcos, vagy akár ömlesztett raktározást. Amennyiben az adott feladat szükségessé teszi, további (pl. szállítószalagos) rendszerekkel is tudjuk támogatni az anyagmozgatási folyamatokat.

Elhelyezkedés:

Tárolás:

Rakodórendszer:

Irodai háttér:

Biztonság:

 

Kapcsolat

Kapcsolatba léphet velünk e-mailen az ajanlat@trans-sped.hu címen. Amennyiben telefonon szeretne beszélni velünk, kérjük keresse fel a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségek egyikén.

Név: Tomáš Matloha

E-mail: tomas.matloha@tsfulfillment.sk

Telefon: +421 948 101 541