Alvállalkozó lennék

Alvállalkozó lennék
Alvállalkozóink és beszállítóink azok a kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozások, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal közvetlenül szerződéses jogviszony keretében segítik elő a társaság tevékenységét.

A Trans-Sped Csoport a logisztikai, illetve az ipari park-üzemeltetési tevékenysége során a következő területeken vesz igénybe külső beszállítóktól, alvállalkozóktól eszközökhöz kapcsolódó szolgáltatásokat:

 

Fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozók

 

 

A Trans-Sped Csoport 40 tonnás szerelvénnyel rendelkező ponyvás és hűtős alvállalkozókat keres.

A Trans-Sped alvállalkozóit megbízásos jogviszony keretében foglalkoztatja. Partnereink egy-egy feladat elvégzésére szerződnek, míg az állandó alvállalkozóink gépjárművei folyamatosan a Trans-Spednél dolgoznak, a vállalat fuvarszervezőinek irányításával.

Minden állandó alvállalkozónk egy-egy fuvarszervezővel kerül közvetlen kapcsolatba, aki kiadja számára a végrehajtandó feladatokat, és segíti őt azok megfelelő teljesítésében. Az alvállalkozó gépjárműveinek foglalkoztatása folyamatos, éppen úgy, mint a Trans-Sped saját járműveinek esetében.

 

Ki lehet a Trans-Sped fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozója?

Az a személy, vagy vállalkozás, aki megfelelő felépítményű, valamint műszaki és esztétikai állapotú járművel, továbbá a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyekkel rendelkezik.

 

Milyen dokumentumok szükségesek?

 

Milyen további lépések szükségesek, hogy az alvállalkozó a Trans-Sped állományába kerülhessen?

Az előző pontban felsorolt dokumentumok megléte mellett szükséges az úgynevezett „Céginformációs adatlap” kitöltése. 

Az űrlapon megadott adatok alapján rögzítjük partnertörzsünkbe alvállalkozóként.

 

Hogyan történik a fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozók kifizetése?

Az elvégzett feladatokról kiállított fuvarszámlákat belföldi fuvarfeladatok esetében a Közúti Árutovábbítási Szerződésekről szóló jogszabályt (KÁSZ) betartva a teljesítést követő 30. napra, nemzetközi fuvarfeladatok esetében pedig 60. napra egyenlíti ki a Trans-Sped. A kifizetés feltétele, hogy a számla a megbízásban rögzítetteknek megfelelően lett kiállítva, és ahhoz a szükséges mellékleteket és okmányokat csatolták.

 

Fuvarozói, szállítmányozói alvállalkozók értékelése

Partnereink értékelése az alábbi szempontok szerint történik:

 

Mit nyújt a Trans-Sped a partnerei számára?

 

Alvállalkozói kapcsolattartó:

Mihályka Dávid

+36 20 391 0838

mihalyka.david@trans-sped.hu