Ipari park, raktárépítés, üzemeltetés

A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park 28 hektáron terül el. A Trans-Sped Csoport 1999 óta rendelkezik ipari park címmel, amely mellett 2007-ben elnyerte az intermodális logisztikai szolgáltató központ címet is. Az épületek száma folyamatosan növekszik a bérlői igényekhez igazodó korszerű, modern raktárak megépítésével,  és emellett számos, a betelepült vállalkozások működését és fejlődését segítő alap- és kiegészítő szolgáltatást nyújt, amelyek körét a jelentkező igényeknek megfelelően folyamatosan bővíti.


tovább >

 

A park raktárterülete bővíthető, a meglévő 8 csarnok 40 000 m2 raktár/csarnok és további  30 000 m2 beépíthető, fejleszthető szabad terület található, amely ideális lehet beruházási tervezés esetén felvonulási területre, gyárépítés kiszolgálására vagy üzemek, gyártó helyek létrehozására, időkapus gyári kiszolgálásra. A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban 6.5 hektár, annak közvetlen szomszédságában további 5.6 hektár szabad fejlesztési terület áll a betelepülő vállalatok rendelkezésére.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

 

Az ipari park tevékenysége kereskedelmi jellegű, kialakításának köszönhetően a környezetet terhelő zajhatások minimálisak. Több mint 800 fő dolgozik a park területén, ahol a bérlők teljes körű kiszolgálása érdekében nem csupán raktárbérlésre nyújt lehetőséget az üzemeltető, hanem a raktári kiszolgálás megszervezését, a komplex logisztikai szolgáltatást, valamint back office funkciókat is biztosít. A munkahelyi jólétért pihenőparkot működtet, és az esztétikai élményt folyamatos parkgondozással tartja fenn a Trans-Sped Kft.. A parkban dolgozók több helyi autóbuszjáratot és kerékpáros úthálózatot is igénybe vehetnek a munkába járáshoz.

 

A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park közel 30 betelepült vállalkozás számára biztosít telephelyet vagy székhelyet többek között a Trans-Sped Kft., TEVA Gyógyszergyár Zrt., Magyar Posta Logisztikai Központ, FAG Magyarország Kft., TIGÁZ Zrt., Róna Dohányfeldolgozó Kft., Sváb-Gasztro Kft., WKS Ungarn Kft., Cívis Solar Hungária Kft.. Az ipari park a Debreceni Nemzetközi Repülőtértől mindössze 5 km-re, az autópálya pedig 10 km-re található a város észak nyugati gazdasági övezeténél elhelyezkedő logisztikai és konténer termináltól 15 km-re helyezkedik el.

 

 

LEGYEN ÖN IS PARTNERÜNK! 

LEHETŐSÉGEK AZ IPARI PARKBAN


A park fő erőssége a komplex logisztikai kiszolgálás, melyet a Trans-Sped Kft. Raktárlogisztika üzletága biztosít kis- és nagy volumenű árukezeléssel egyaránt. Emellett az ipari park területeit kereskedelmi és ipari tevékenység céljából hasznosítjuk.

 

BIZTONSÁG és MINŐSÉG

 • körülkerített terület
 • 24 órás biztonsági szolgálattal védett
 • beléptető és megfigyelő rendszerrel ellátott
 • létesítményi tűzoltóság által védett terület
 • kiépített tűzjelző rendszerrel biztosított,
 • közvetlen átjelzéssel a katasztrófavédelem felé
 • NATO beszállításra alkalmas minősítés
 • AEO engedélyezett gazdálkodói státusz
 • ISO 9001, 14001, 45001 irányítási rendszerek használata

 

KÖZÜZEMEK


A park teljes mértékben közművesített. Az energiaellátást 3 db saját tulajdonú transzformátor biztosítja, amely további teljesítménybővítési kapacitással rendelkezik.
Az ipari park régebbi (A, B, C, D) épületeiben gázüzemű hőlégbefúvókkal biztosítjuk a fűtési igényt. Az újonnan épült (E, J) raktárakban megújuló energiával történik a hűtés-fűtés igények kielégítése (20°C).

 

INTERNET ÉS TELEFON


A park teljes területén telefon és internet hozzáférés rendelkezésre áll. Optikai hálózattal lefedett, a sebesség bérlői igény szerint alakítható. Az egyes csarnokok között alépítményi hálózattal rendelkezünk.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

A fenntartható fejlődés és a környezetvédelem érdekében a park területén a csarnokok hőszigeteltek, valamint az ipar kapuk is szekcionáltak és hőszigeteltek. A központi irodaházban és három raktárcsarnokban a fűtés-hűtés megújuló energiával biztosított: hőlégszivattyús fűtési rendszer üzemel, valamint a park területén napkollektorok telepítésére is lehetőség van.
Az ISO 9001, 14001 integrált rendszereket alkalmazza az üzemeltető a park területén, illetve a havária-megelőzésre is rendelkezik protokollal. Az üzemek és csarnokok zavartalan működését tervszerű és rendszeres karbantartási tevékenységgel biztosítja. 

A Trans-Sped nemzetközi és hazai nagyvállalatok sorával dolgozik együtt hosszú távon, sokszor úgy, hogy egy teljes gyártóegység működését támogatja megbízható komplex logisztikai és műszaki megoldásaival. A hatékonyságra mi sem jobb bizonyíték annál, mint hogy egyre több raktárat építünk, méghozzá legtöbbször speciális és egyedi ügyféligényekre szabva.

 

 

ÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGEK AZ ORSZÁG TÖBB PONTJÁN

 

Trans-Sped Csoport az ország több pontján rendelkezik még szabadon beépíthető kapacitással.

 1. Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban 6.5 hektár, annak közvetlen szomszédságában további 5.6 hektár,
 2. Debreceni Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében további 7.5 hektár,
 3. Körösladányban 5,4 hektár terület a Körösladányi Ipari Parkban a 47. sz. főút mellett,
 4. Székesfehérváron a Sóstó Iprai Parkban 5 hektár,
 5. Nagyvárad (Oradea, Románia): 4,45 hektár terület Bihar település kijárata (északi irány) és a bihari téglagyár között helyezkedik el, közvetlen az út mellett (Nagyvárad - Szatmárnémeti út - E671), 1 km-re az autópálya feljárótól (Bors II -határátkelőhely), jobb oldalán

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

 

ÜZEMELTETÉS

 

Szakembereink, valamit megbízott partnereink többéves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a karbantartási, működtetési területen, így vállalatunk teljes körűen ellátja az általa építtetett raktárak üzemeltetési feladatait.2015. október 1-én került sor az ipari park versenyképességének javítását szolgáló üzemcsarnok átadására a DELOG Kft. által üzemeltetett ipari parkban. A J2 csarnok egy nagyobb, 20.000 m2-t meghaladó csarnok-együttes elsőként megépült része. A 4386,75 m2 alapterületű és 12,48 m magasságú épület 3 tűzszakaszokra bontott, és az ipari park biztonsági rendszeréhez igazodva itt is beüzemelésre került megfigyelő, tűzjelző és beléptető rendszer. A teljes épület megújuló energiaforrásból biztosítja a csarnok hűtését és fűtését.


Projekt címe: Ipari park versenyképességének javítása korszerű üzemcsarnok megépítésével a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park kibővített területén, azonosító száma: ÉAOP-1.1.1/A-13-2013-0023

A projekt az Európai Regionális Alapból és hazai központi költségvetési előirányzatból, az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Regionális Operatív Program keretében meghirdetett pályázaton elnyert 50 %-os támogatás segítségével valósult meg, mely 300 millió Ft-tal járult hozzá a 608 millió Ft-os projekthez, mely 2015. április 16-án indult és rekordidő - 4,5 hónap - alatt be is fejeződött.

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu, valamint az info@trans-sped.hu címen.

Magyarország térkép

Debrecen

VÁLLALATI KÖZPONT, Debreceni titkárság
Telefon:  +3652510120
Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park

Székesfehérvár

Raktár
Telefon:  Pápai Anna Flóra