Bemutatkozás

Bemutatkozás
A Trans-Sped tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta jelen van a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt csaknem 30 évben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.

Komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtunk az ország egész területén: 16 regionális központunkkal gondoskodunk a megrendelők gyors és hatékony kiszolgálásáról, legyen szó fuvarozásról, szállítmányozásról, raktározásról, vagy akár vámügyintézésről, termelési, illetve értéknövelő logisztikai tevékenységekről.

 

TÁRSADALMI FELELŐSSÉGVÁLLALÁS, MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Megbízóink teljes körű és kifogástalan kiszolgálásán, a maximális minőség és biztonság mellett való elköteleződésen túl vállalatunk különös figyelmet fordít a fenntartható fejlődés és a környezetvédelem kérdésére. Társadalmi felelősségvállalásunk keretében folyamatosan együttműködünk az oktatási intézményekkel, helyi önkormányzatokkal és rendvédelmi szervezetekkel, és szívesen állunk ki jótékony célok mellett is.

 

 

KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS ÉS FUVAROZÁS, LÉGI ÉS TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Vállalatunk 230 saját tulajdonú fuvareszközzel rendelkezik és további 250 alvállalkozói tulajdonban lévő tehergépjárművel szolgálja ki megbízóit. A ránk bízott rakomány nálunk garantáltan biztonságban van, legyen szó akár belföldi, akár külföldi úticélról. Légi, tengeri, konténeres vagy vasúti fuvarozási igényeket egyaránt képesek vagyunk kielégíteni.

 

RAKTÁRLOGISZTIKA, IPARI PARK, RAKTÁRÉPÍTÉS, ÜZEMELTETÉS

A Trans-Sped Magyarországon 200.000 m2-t meghaladó területen végez raktározási tevékenységet, több mint 200 db targoncával és emelőgéppel, fejlett informatikai háttérrel, illetve környezetkímélő megoldásokkal: legújabb épületeinkben és raktárcsarnokainkban a zöld energia egyre nagyobb mértékű felhasználásával, hőszivattyús rendszerek kiépítésével. Fűtést, illetve hűtést igénylő termékek (pl. gyógyszerek) raktározását is a legmagasabb színvonalon látjuk el. A Trans-Sped saját tulajdonában jelenleg 33 hektárnyi ipari park található.

 

VÁMÜGYINTÉZÉS

Emellett teljes körű export-import vámügyintézést végzünk országosan 6 vámirodával (Debrecenben, Budapesten két irodában, Körösladányban, Tatabányán és Tiszaújvárosban). Vámügynökségünk szolgáltatásai a következők: vámkezelés, készfizető kezességvállalás, bérmunka-elszámolás, utólagos eljárások ügyintézése, vámtanácsadás, Intrastat információszolgáltás, vám- és adóraktározás.

 

TERMELÉSI LOGISZTIKA

Termelési logisztika tevékenységi körünkbe egyaránt beletartozik a termelő vállalatok, árukibocsátók üzemeiben előállított, különböző iparági termékek kiszerelése, tárolása, valamint az ehhez kapcsolódó anyagmozgatás és az értékesítési rendelkezések szerinti kiszolgálás is. Megbízóink árujának értékét további szolgáltatásokkal növeljük: igény szerint végzünk csomagolást, címkézést, átcsomagolást, összeszerelést, kittinget. Mindezek mellett különböző vállalatirányítási rendszereket kezelünk (pl. SAP, BPCS), foglalkozunk minőségellenőrzéssel, valamint visszáru-kezeléssel.

 

LOGISZTIKAI TECHNOLÓGIA

Komplex logisztikai szolgáltatóként a fentieken túl a cégcsoport ellát műszaki karbantartási feladatokat, foglalkozunk raktárépítéssel, valamint ipari park üzemeltetéssel is.

 

TRANS-SPED FULFILLMENT SZOLGÁLTATÁS: MEGOLDÁS E-KERESKEDŐKNEK

A webáruházak logiszikai kiszolgálása, a megrendelők számára történő közvetlen kiszállítás speciális kihívást jelent, így a megfelelő logisztikai szolgáltató kiválasztása kulcsfontosságú. Szaktudás nélkül, ad hoc végzett logisztikai folyamatokkal már havi néhány ezer csomaggal működő rendszer is működésképtelenné válhat. Egy profi, tapasztalt logisztikai szolgáltató a folyamat hatékony és pontos kezelésén felül további hozzáadott értéket is teremthet az e-kereskedők számára. A Trans-Sped nagyvállalati logisztikai kiszolgálást nyújt a 3000 csomag/hó feletti forgalmat bonyolító vállalkozások számára. 


 

Tekintsd meg cégünk történetét az alapítástól kezdve