Karrier

Karrier

Legyél te is a Trans-Sped család tagja!

Vállalatunk sikerének egyik kulcsa elkötelezett munkavállalóiban rejlik. Legyen szó a logisztika bármely ágáról vagy a működést támogató egyéb szakmai területről - mi a legtöbb érdeklődő számára hosszútávú karrier lehetőséget tudunk nyújtani.

Fizikai vagy szellemi pozíció érdekel? Több éves gyakorlattal rendelkező specialista vagy? Esetleg frissen végeztél és elhelyezkednél a szakmádban? Akkor gyere és nézz körül nyitott pozícióink között.

Nyitott pozíciók megtekintése


Mit nyújt a cég?

 

A Trans-Sped értékei között kiemelt szerepet kapnak a munkatársak, akik szakértelemmel és kitartással végzik munkájukat, segítenek a megbízók problémáina

k megoldásában, s így hozzájárulnak a Trans-Sped jó hírének öregbítéséhez. Ezért kollégáink közé a logisztikai szolgáltatások iránt elhivatott embereket keresünk, akik megbízhatóan és körültekintően végzik munkájukat.

A cégcsoport dolgozói számára az alábbiakat biztosítja:

 •  a megbízható, kiszámítható, stabil vállalati hátteret
 •  nagyvállalati környezetet, mégis családias légkört
 •  versenyképes juttatási csomagot
 •  modern munkahelyi környezetet
 •  folyamatosan megújuló tehergépjármű és eszközparkot
 •  tanulási, előrejutási, illetve átképzési lehetőségeket
 •  informatikai támogatottságot
 •  mobiltelefont
 •  magas minőségű védő- és munkavédelmi eszközöket

 

 

 

MIT ÉRDEMES TUDNI A TRANS-SPEDRŐL?

 

A Trans-Sped tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, 1990 óta vagyunk jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt csaknem 30 évben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.

Nézzétek meg milyen jó hangulatban telik a Trans-Sped-nél az idő: 

 

MIÉRT VAGYUNK SZERETHETŐ MUNKAHELY?

Rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy többszörös Szerethető Munkahelyek Díj nyertesként 2020-ban példakép címet kaptunk. Öt percben mondták el kollégáink, milyen érzés trans-spedesnek lenni és milyen az élet a mi közösségünkben. Kattints a videóra és megtudhatod, miért különleges hely a Trans-Sped!

 

 

ÉPÍTSD NÁLUNK A KARRIERED!

 

Bár már több mint 800-an dolgoznak a Trans-Spednél, mégis törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát. Ez azt is jelenti, hogy ismerjük egymást, ismerjük egymás céljait. A vezetőség pedig törekszik arra, hogy segítsen mindenkinek a céljai elérésében. Nem szokatlan a számunkra, hogy valaki a Trans-Spednél bejárja a teljes ranglétrát és vezetői szintre jusson.

 

Szűcs Szabolcs gépkocsivezetőként kezdte pályafutását a vállalatunknál. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően ma már osztályvezetőként segíti közel százhúsz kollégánk napi munkáját! 

 

Kapcsolódó cikk: Sofőrként indult, osztályvezető lett

 

 

 

VÁR A TRANS-SPED CSALÁD!

 

A Trans-Spednél fontos a számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. Saját rendezvényeink - mint az évzáró vacsorák, Mikulás rendezvények, nyári családi délutánok, horgászversenyek is alkalmat adnak arra, hogy a munkakörnyezetből kiszakadva, kötetlenebb helyzetben is kikapcsolódhassunk egymás társaságában, melyre gyakran a párotokat, gyermeketeket, gyermekeiteket várjuk szeretettel. Emellett pedig több rendezvényt is szponzorálunk - például a Debrecen Drive-ot, melyeken a belépő mellett egy kis étellel, itallal is vendégül látjuk a munkatársainkat.

 

 

 

ÖSSZETARTÓ CSAPAT, JÓ közösség

A Trans-Sped híres az összetartó kollégákról és a jó hangulatról, valamint a kamionok iránti közös rajongásról. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy az egyik legnépszerűbb magyar karácsonyi dallal dobtuk fel a hangulatot az év utolsó heteiben. Az Animal Cannibals és Trans-Sped kollégái már hetekkel ezelőtt karácsonyi hangulatba kerültek, amelyet megörökítettek, hogy elszállíthassuk a karácsonyt mindenhová. Több mint 100 kolléga ült be a fülkékbe és énekelték a híres dalt. Ha hezitálsz a jelentkezéssel, nézd meg a karácsonyi videónkat ! ;)

 

 

GINOP PLUSZ Pályázat

 

 

GINOP Plusz-3.2.1-21 „A munkavállalók és vállalatok alkalmazkodóképességének és termelékenységének javítása a munkaerő fejlesztésén keresztül” című projekt  

a kedvezményezett neve: Trans-Sped Korlátolt Felelősségű Társaság 

a képzések elnevezése és célja:  Teljesítménymenedzsment vezetőknek és munkatársaknak 

Célok: munkafolyamatok fejlesztése, együttműködés fejlesztése, konfliktus és stresszkezelés fejlesztése, informatikai tudás fejlesztése. 

a szerződött támogatás összege: 13.112.500 Ft 

a képzések részletes bemutatása: Soft skill képzés

Képző: Valoro Consulting Kft. A résztvevők összlétszáma: 400 fő. 

a képzések befejezési dátuma: 2024.05.31. 

 

 

Alvállalkozó lennék

Alvállalkozóink és beszállítóink azok a kereskedelmi vagy szolgáltató vállalkozások, akik termékeikkel, szolgáltatásaikkal közvetlenül szerződéses jogviszony keretében segítik elő a társaság tevékenységét.

A Trans-Sped Csoport a logisztikai, illetve az ipari park-üzemeltetési tevékenysége során a következő területeken vesz igénybe külső beszállítóktól, alvállalkozóktól eszközökhöz kapcsolódó szolgáltatásokat:

 • anyagmozgató eszközök, emelők: villástargoncák, bálafogók, emelők – beszerzés és karbantartás
 • közúti és vasúti áruszállító eszközök, infrastruktúra: járművek, vasúti infrastruktúra, alkatrészek, üzemanyagok – beszerzés, javítás, szervizelés, karbantartás
 • termelési logisztika berendezései: a tiszaújvárosi polimer logisztikai üzletág tevékenységéhez szükséges nagyértékű berendezések – karbantartás, javítás
 • telekommunikáció, informatika: számítógépek, nyomtatók, faxok, szkennerek, vezetékes és mobiltelefonok – beszerzés, javítás, üzemeltetés
 • irodai eszközök
 • mérőeszközök: a logisztikai szolgáltatások végzéshez használatos mérőberendezések, menetírók – beszerzés, kalibrálás, hitelesítés
 • ipari park, illetve logisztikai szolgáltató központi infrastruktúra
 • egyéb logisztikai szolgáltatást biztosító alvállalkozók: a saját kapacitással nem végrehajtható vagy időszakos szolgáltatásokhoz
 • saját munkavállalók kiválasztása: a megbízók által adott feladatok maradéktalan végrehajtásához szükséges munkavállalók kiválasztása
 • fuvarozó, szállítmányozó alvállalkozók

 

Fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozók

 

 

A Trans-Sped Csoport 40 tonnás szerelvénnyel rendelkező ponyvás és hűtős alvállalkozókat keres. Ezenfelül török gyűjtő szállítási szolgáltatásunk alvállalkozói hátterének fejlesztése céljából török fuvarozásban jártas, nyerges szerelvényekkel rendelkező fuvarozó vállalkozásokat is keresünk hosszú távú együttműködésre.

A Trans-Sped alvállalkozóit megbízásos jogviszony keretében foglalkoztatja. Partnereink egy-egy feladat elvégzésére szerződnek, míg az állandó alvállalkozóink gépjárművei folyamatosan a Trans-Spednél dolgoznak, a vállalat fuvarszervezőinek irányításával.

Minden állandó alvállalkozónk egy-egy fuvarszervezővel kerül közvetlen kapcsolatba, aki kiadja számára a végrehajtandó feladatokat, és segíti őt azok megfelelő teljesítésében. Az alvállalkozó gépjárműveinek foglalkoztatása folyamatos, éppen úgy, mint a Trans-Sped saját járműveinek esetében.

 

Ki lehet a Trans-Sped fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozója?

Az a személy, vagy vállalkozás, aki megfelelő felépítményű, valamint műszaki és esztétikai állapotú járművel, továbbá a tevékenység végzéséhez szükséges engedélyekkel rendelkezik.

 

Milyen dokumentumok szükségesek?

 • tevékenységi engedély
 • közösségi engedély
 • BÁF/CMR biztosítás, illetve ennek díjrendezett fedezeti igazolása
 • gépkocsi és pótkocsi forgalmi engedély
 • két megbízható referencia az eddigi partnerköréből

 

Milyen további lépések szükségesek, hogy az alvállalkozó a Trans-Sped állományába kerülhessen?

Az előző pontban felsorolt dokumentumok megléte mellett szükséges az úgynevezett „Céginformációs adatlap” kitöltése. 

Az űrlapon megadott adatok alapján rögzítjük partnertörzsünkbe alvállalkozóként.

 

Hogyan történik a fuvarozó, szállítmányozói alvállalkozók kifizetése?

Az elvégzett feladatokról kiállított fuvarszámlákat belföldi fuvarfeladatok esetében a Közúti Árutovábbítási Szerződésekről szóló jogszabályt (KÁSZ) betartva a teljesítést követő 30. napra, nemzetközi fuvarfeladatok esetében pedig 60. napra egyenlíti ki a Trans-Sped. A kifizetés feltétele, hogy a számla a megbízásban rögzítetteknek megfelelően lett kiállítva, és ahhoz a szükséges mellékleteket és okmányokat csatolták.

 

Fuvarozói, szállítmányozói alvállalkozók értékelése

Partnereink értékelése az alábbi szempontok szerint történik:

 • szállítási pontosság, fegyelem
 • vállalási díj megfelelése 
 • gépjárművezető magatartása
 • minőségi reklamáció felmerült-e az aktuális feladat során?
 • amennyiben előfordult, úgy a reklamáció rendezési készsége

 

Mit nyújt a Trans-Sped a partnerei számára?

 • biztos és folyamatos munkát egy, a fuvarpiacon ismert és elismert komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat neve alatt
 • profi irányítást a megfelelő szakmai háttérrel és felkészültséggel rendelkező fuvarszervező kollégákkal
 • határidőre történő kifizetést
 • a Trans-Sped mobilflottájához való csatlakozást, amellyel a flotta tagjaival díjmentesen, egyéb használat esetén pedig kedvezményes díjtételekkel.

 

Alvállalkozói kapcsolattartó:

Mihályka Dávid

+36 20 391 0838

mihalyka.david@trans-sped.hu