Vállalati elismeréseink és tagságaink

Vállalati elismeréseink és tagságaink

Családbarát munkahely

A Trans-Spednél meggyőződésünk, hogy a családbarát szemlélet pozitív társadalmi üzenetet hordozó érték, melynek szerepe és jelentősége egyre inkább felértékelődik napjainkban. Egy családbarát szemléletű vállalat nemcsak kiegyensúlyozottabb és elégedettebb alkalmazottakat eredményez, hanem pozitív hatással van a társadalom egészének jólétére is. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Trans-Sped hivatalosan is elnyerte a Családbarát Munkahely minősítését. A Családbarát Hely tanúsító védjegy objektív elemzésen alapuló minősítési rendszer, amely egy hivatalos auditálási folyamat eredményeként dönti el, hogy mely szervezetek kaphatják meg a védjegyet.

A minősítés elnyerése a Trans-Sped családbarát szempontok iránti elkötelezettségének hiteles bizonyítékául szolgál. Kifejezi a családbarát szemléletű működés iránti elkötelezettségünket, valamint elismeri az ennek megvalósításáért tett alapvető intézkedéseink meglétét. A Trans-Spednél hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényező. Határozott lépéseket teszünk a családi értékeket felismerő munkáltatói szemléletmód erősítéséért, fejlesztéséért, valamint a munka és a magánélet közötti egyensúly megteremtéséért. Valós intézkedésekkel szolgáljuk munkavállalóink – mint családban élő személyek – érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

Hiszen vállalatunk sikerének kulcsa elkötelezett munkavállalóinkban rejlik. Kitartásuk, elhivatottságuk és elkötelezettségük lehetővé teszi, hogy a Trans-Sped olyan sikeres vállalkozás legyen, amilyennek ma ismerjük.

 

Greengage

 

Professional Publishing Hungary kiadó szervezésében elindított „GREENGAGE 2023 – A zöld elkötelezettség díj” célja, hogy megtalálja és bemutassa azokat az eredményes vállalatokat, akik ma Magyarországon fenntarthatóan, kiemelt fontossággal, "öko-tudatosan" és környezetkímélően gyártanak innovatív termékeket, adnak el szolgáltatásokat, vagy támogatják fejlesztéseikkel, folyamataikkal a piacot.

Cégünk az elmúlt években kiemelkedő figyelmet szentelt a fenntartható működésre és szolgáltatásnyújtásra. Logisztikai megoldásaink során előnyben részesítjük a környezetbarát anyagok, módszerek és járművek alkalmazását. 2021 végén indult el a Trans-Sped ZERO szolgáltatásunk, mely egyszer használatos csomagolástól mentes kiszállítást tesz lehetővé e-kereskedelmi ügyfeleink részére.

Emellett olyan járműflottával rendelkezünk, amely a lehető legkisebb mértékben terheli a környezetet; járműveink átlagéletkora 1,5 év. Raktári gördülő eszközeink jelentős része elektromos meghajtású, 2022-ben pedig egy elektromos vontatót is alkalmazásba állítottunk, melyet a raktáraink tetejére telepített napelem-rendszerek segítségével töltünk. Cégünk az utóbbi években stratégiai szintre emelte a fenntarthatóság kérdését, mely mára a vállalati kultúra szerves részét képezi! 

 

Szerethető példakép Munkahely 2021

 

 Szerethető példakép Munkahely 2020

 

  1. Szerethető Munkahelyek díjazás - Nagyvállalati kategiórában 2018-ban
  2. Szerethető Munkahelyek díjazás - Nagyvállalati kategiórában 2019-ban

 


Szerethető Munkahelyek különdíj 

A képre kattintva megtekintheted nyertes profilunkat.

 

 

 

 


 

Bisnode tanúsítvány, Ezüst díj

 


Hajdú-Bihari Top 100

 

 

A Hajdú-Bihar megye gazdaságának és legjelentősebb gazdálkodóinak teljesítményét elemző TOP 100 kiadvány bemutatására és a TOP100 díjak átadására került sor 2019. december 13-án, a HBKIK székházában. A folyamatos növekedésnek köszönhetően az idei évben a 14. helyen végzett a Trans-Sped Kft. a listán. Az ágazatok szerinti megoszlást tekintve pedig szállítás, raktározás területén cégünk a piacvezető a megyében.