Referenciák

Referenciák

A Trans-Sped, mint magyar komplex logisztikával foglalkozó cégcsoport tizenhárom telephellyel és csaknem három évtizedes tapasztalattal áll a megbízók rendelkezésére.

Több mint 750 munkatárssal 14 magyarországi és egy romániai városban szolgálja ki teljes körűen a megrendelők logisztikai igényeit a fuvarozástól és szállítmányozástól a modern raktározási szolgáltatásokig.
Nemzetközi és hazai nagyvállalatok sorával dolgoznak együtt hosszú távon, sokszor úgy, hogy egy teljes gyártóegység működését támogatja megbízható komplex logisztikai és műszaki megoldásaival a Trans-Sped.
A hatékonyságra mi sem jobb bizonyíték annál, mint hogy egyre több raktárat építenek, méghozzá legtöbbször speciális és egyedi ügyféligényekre szabva.
A hatékonyság érdekében a Trans-Sped Kft. országosan hét helyszínen működtet szállítmányozói irodát. A cég szárazföldi szállítás keretein belül belföldi, nemzetközi közúti fuvarozással és szállítmányozással foglalkozik. A szolgáltatás magában foglalja komplett, rész- és gyűjtőrakományok továbbítását, normál, a hűtött és ADR-es áruszállítást, gyártósorok JIT kiszolgálását, és tengeren túli konténerforgalmat is. A csaknem három évtizedes szakmai múlt, a munkavállalók idegennyelv-ismerete, a teljes körű felelősségbiztosítások és folyamatos ellenőrzések garanciát jelentenek a magas minőségre. Mindezt 160 db-nál több saját és 250 db-nál több alvállalkozói gépjárművel valósítják meg.
2015-től a szolgáltatások köre kibővült a légi- és tengeri szállítmányozással is. Évente több mint 600 légi szállítmány indul és érkezik a Trans-Sped szervezésében, ami 500 tonnát meghaladó árumennyiség.

 

Iparágak

 

 

A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park 28 hektáron terül el. 2017. elején az ipari park 7 csarnokkal áll a vállalatok rendelkezésére, melyek száma folyamatosan növekszik a bérlői igényekhez igazodó korszerű, modern raktárak megépítésével.

Több mint 800 fő dolgozik a park területén, ahol a bérlők teljes körű kiszolgálása érdekében nem csupán a raktárbérlésre nyújt lehetőséget az üzemeltető, hanem a raktári kiszolgálás megszervezését, a teljes körű logisztikai szolgáltatást, valamint back office funkciókat is biztosítja a Delog Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park Kft.

2017 elején a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park összesen 27 betelepült vállalkozás számára biztosít telephelyet vagy székhelyet (Pl.: a DELOG Kft., Trans-Sped Kft., Familiy Frost Kft., WKS Ungarn Kft., Sváb Gasztro Kft.).