Referenciák

Referenciák

A Trans-Sped, mint magyar komplex logisztikával foglalkozó cégcsoport tizenhárom telephellyel és csaknem három évtizedes tapasztalattal áll a megbízók rendelkezésére.

 

 

Közel 800 munkatárssal 15 magyarországi és egy romániai városban szolgálja ki teljes körűen a megrendelők logisztikai igényeit a fuvarozástól és szállítmányozástól a modern raktározási szolgáltatásokig. Nemzetközi és hazai nagyvállalatok sorával dolgoznak együtt hosszú távon, sokszor úgy, hogy egy teljes gyártóegység működését támogatja megbízható komplex logisztikai és műszaki megoldásaival a Trans-Sped.


A hatékonyságra mi sem jobb bizonyíték annál, mint hogy egyre több raktárat építenek, méghozzá legtöbbször speciális és egyedi ügyféligényekre szabva. A hatékonyság érdekében a Trans-Sped Kft. országosan hét helyszínen működtet szállítmányozói irodát. A cég szárazföldi szállítás keretein belül belföldi, nemzetközi közúti fuvarozással és szállítmányozással foglalkozik. A szolgáltatás magában foglalja komplett, rész- és gyűjtőrakományok továbbítását, normál, a hűtött és ADR-es áruszállítást, gyártósorok JIT kiszolgálását, és tengeren túli konténerforgalmat is. A csaknem három évtizedes szakmai múlt, a munkavállalók idegennyelv-ismerete, a teljes körű felelősségbiztosítások és folyamatos ellenőrzések garanciát jelentenek a magas minőségre. Mindezt 160 db-nál több saját és 250 db-nál több alvállalkozói gépjárművel valósítják meg.


2015-től a szolgáltatások köre kibővült a légi- és tengeri szállítmányozással is. Évente több mint 600 légi szállítmány indul és érkezik a Trans-Sped szervezésében, ami 500 tonnát meghaladó árumennyiség.

trans-sped üzletágai, üzletágak

trans-sped csoport számok

Szerethető példakép Munkahely 2021

 

 Szerethető példakép Munkahely 2020

 

  1. Szerethető Munkahelyek díjazás - Nagyvállalati kategiórában 2018-ban
  2. Szerethető Munkahelyek díjazás - Nagyvállalati kategiórában 2019-ban

 


Szerethető Munkahelyek különdíj 

A képre kattintva megtekintheted nyertes profilunkat.

 

 

 


A Trans-Sped Csoport ezen felül, mint Vállalható Üzleti Szereplő tanúsítvány egyik nyertese.

 


 

Bisnode tanúsítvány, Ezüst díj

 


Hajdú-Bihari Top 100

 

 

A Hajdú-Bihar megye gazdaságának és legjelentősebb gazdálkodóinak teljesítményét elemző TOP 100 kiadvány bemutatására és a TOP100 díjak átadására került sor 2019. december 13-án, a HBKIK székházában. A folyamatos növekedésnek köszönhetően az idei évben a 14. helyen végzett a Trans-Sped Kft. a listán. Az ágazatok szerinti megoszlást tekintve pedig szállítás, raktározás területén cégünk a piacvezető a megyében.

 

A Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park 28 hektáron terül el. 2017. elején az ipari park 7 csarnokkal áll a vállalatok rendelkezésére, melyek száma folyamatosan növekszik a bérlői igényekhez igazodó korszerű, modern raktárak megépítésével.

Több mint 800 fő dolgozik a park területén, ahol a bérlők teljes körű kiszolgálása érdekében nem csupán a raktárbérlésre nyújt lehetőséget az üzemeltető, hanem a raktári kiszolgálás megszervezését, a teljes körű logisztikai szolgáltatást, valamint back office funkciókat is biztosítja a Delog Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park Kft.

2017 elején a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Park összesen 27 betelepült vállalkozás számára biztosít telephelyet vagy székhelyet (Pl.: a DELOG Kft., Trans-Sped Kft., Familiy Frost Kft., WKS Ungarn Kft., Sváb Gasztro Kft.).