Légi, tengeri- és vasúti szállítmányozás

A légi szállítmányozás a nagy távolságokra lévő kereskedelmi partnerek közötti árumozgatás leggyorsabb és legmegbízhatóbb szállítási módja.   A magasabb fajlagos szállítási költségek mellett ugyanis páratlan előnyöket kínál.


tovább >

A fuvarszervezők a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, az 1-es Terminál Cargo épületében a hét minden napján, a nap 24 órájában állnak a megbízók rendelkezésére. Az ATLAS Network magyarországi képviselőjeként a Trans-Sped Csoport a világ minden jelentős tengeri és légi kikötőjében rendelkezik szerződött partnerirodával. A megbízható, kiterjedt és költséghatékony szervizháttér bármilyen áruféleség eljuttatását lehetővé teszi a világ bármely pontjáról annak kért rendeltetési helyére; legyen az túlsúlyos, túlméretes, veszélyes, hűtött, időgarantált áru, vagy akár ezek tetszőleges kombinációja.

 

 

A Trans-Sped Csoport teljes körű vámügyintézése a légi küldeményekre is kiterjed, történjen az Magyarországon vagy az Európai Unió bármely más beléptetési helyén. A dedikált kapcsolattartók folyamatos tájékoztatást nyújtanak a megbízóknak a komplett, a gyűjtő- és a részrakományok esetén is. Évente több mint 600 légi szállítmány, összesen 500 tonnát meghaladó árumennyiség indul és érkezik a Trans-Sped Csoport szervezésében.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

Teljes körű légi szállítmányozási szolgáltatásokkal állunk rendelkezésre export és import irányokban.


tovább >

Express cargo és ún. hand carry szolgáltatás 

Rendkívüli sürgősségi áruk - például életmentő gyógyszer, gyártósori küldemény - időbeni célba juttatása. Az árut akár 2-3 nap alatt eljuttatjuk a világ bármely nemzetközi repülőterére, illetve célállomására.

 

Normál, kevésbé időérzékeny légi áruk szállítása

Esetlegesen hosszabb szállítási idővel kedvezőbb díjtétel elérése lehetséges. 

 

Speciális kezelést igénylő áruk szállítása 

Muzeális áruk, műtárgyak, értékes küldemények szállítása fegyveres kísérettel, folyamatos felügyelettel. Romlandó küldemények, élelmiszerek, hőmérséklet-ellenőrzött áruk szállítása megfelelő körülmények között.

 

 

Túlméretes áruk szállítmányozása

Méretei miatt különleges repülőgépigényű áruk útvonalának megszervezése, szükség esetén akár chartergép igénybevételével.

 

Kiegészítő szolgáltatásaink:


Helyi szárazföldi szolgáltatások világszerte

Partnerhálózatunk helyi képviseletével a világ szinte minden részén tudunk vámszolgáltatást, ki-beszállítást, illetve egyéb árukezelési szolgáltatásokat biztosítani.

Biztosítási szolgáltatások

Teljes körű biztosítások megkötése a küldeményekhez. Azonnali kötvénykibocsátás.

Budapesti reptéri szolgáltatások

Saját helyi irodáink koordinációjával csomagolás, szállítás, rakodás, vámkezelés, raktározás.

A tengeri szállítmányozás a tengerentúli célállomásokon található kereskedelmi partnerek közötti árumozgatás leginkább használatos szállítási módja.   Nagy mennyiségi kapacitás és kedvező szállítási költségek jellemzik a hely függvényében, 1- 2 hónapos szállítási idő mellett.
tovább >

A fuvarszervezők a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren, az 1-es Terminál Cargo épületében a hét minden napján, a nap 24 órájában állnak a megbízók rendelkezésére. Az ATLAS Network magyarországi képviselőjeként a Trans-Sped Csoport a világ minden jelentős tengeri- és légikikötőjében rendelkezik szerződött partnerirodával. A megbízható, kiterjedt és költséghatékony szerviz-háttér bármilyen áruféleség eljuttatását lehetővé teszi a világ bármely pontjáról annak kért rendeltetési helyére; legyen az túlsúlyos, túlméretes, veszélyes, hűtött, időgarantált áru, vagy akár ezek tetszőleges kombinációja.

A Trans-Sped Csoport  teljes körű vámügyintézése a konténeres küldeményekre is kiterjed, történjen az Magyarországon vagy az Európai Unió bármely más beléptetési helyén. A dedikált kapcsolattartók folyamatos tájékoztatást nyújtanak a megbízóknak a komplett, a gyűjtő- és a részrakományok esetén is. Évente több mint 1000 komplett konténer és közel 800 tételnyi, 1200 tonna összsúlyú tengeri gyűjtő szállítmány indul és érkezik a Trans-Sped Csoport szervezésében.FCL  -  teljes konténer rakomány küldemények szállításaNormál konténerek


Különleges kezelést nem igénylő általános áruk szállítására alkalmas. Nagyságuk alapján két alaptípussal 20’-as és 40’-es méretű konténerrel dolgozunk.Hűtős konténerek


Hűtést vagy fagyasztást igénylő áruk, gyógyszerek, élelmiszerek szállítása. (reefer konténerek)Speciális konténerek


Különleges méretű, formájú vagy súlyú áruk szállításának megoldására (open top, flat rack).Projekt áruk szállítása


Különleges kezelést, szállítást igénylő, nagy volumenű, egy adott projekthez kapcsolódó áruk kezelése. Igény esetén csomagolás, dokumentálás, rakodás, rögzítés megoldása. Közúti szállításhoz szükséges különleges engedélyek, járművek beszerzése.LCL - gyűjtő konténer rakomány szállítása


Kisebb terjedelmű és mennyiségű áruk esetén alkalmazzuk, ahol a teljes konténert nem töltené ki egy-egy szállítmány. Ilyenkor a megoldás a kedvező díj elérésére a gyűjtő szállítás: hetente induló gyűjtőkonténerek a világ főbb kikötőiből, heti elhajózás Hamburgból és Koperből a világ összes kikötőjébe. Háztól-házig gyűjtőszolgáltatás is elérhető. Különleges kezelést nem igénylő általános áruk szállítására alkalmas.Vasúti szállítás Kínából


A tengeri szállítás hosszú tranzit idejét, illetve a légi szállítás magas árát próbálja csökkenteni egy, a piacon viszonylag új szolgáltatás, a vasúti kombinált árufuvarozás. A kínai induló állomásról körülbelül 20 nap alatt érhet be az áru, szemben az 1-2 hónapos hajózási idővel.


tovább >

 

Helyi szárazföldi szolgáltatások világszerte

Partnerhálózatunk helyi képviseletével a világ szinte minden részén tudunk vámszolgáltatást, elő- és utófutást illetve egyéb árukezelési szolgáltatásokat biztosítani.

Biztosítási szolgáltatások

Teljes körű biztosítások megkötése a küldeményekhez. Azonnali kötvénykibocsátás.

Helyi szolgáltatások Magyarország egész területén

Saját helyi irodáink koordinációjával csomagolás, szállítás, rakodás, vámkezelés, raktározás.

A vasúti szállítmányozás szárazföldön vasúttal elérhető kereskedelmi partnerek közötti árumozgatás legkedvezőbb módja. A Trans-Sped vasúti csoportja  belföldön és  európai országok irányába  történő vasúti szállítmányozással foglalkozik.  


tovább >

Vasúti szállítmányozási szolgáltatások

Konvencionális, kocsirakományú

A konvencionális forgalom során az áru több vonatban, többszöri rendezéssel éri el a célállomását, az áru jellegéhez alkalmazkodó hagyományos vasúti kocsikban.

Intermodális, kombinált

Az intermodális forgalom lebonyolítása irányvonatokkal történik. A küldeményeket konténerekben, csereszekrényekben, daruzható félpótkocsikon juttatjuk célba.

Egyedi küldemény

Egy darab vasúti kocsiban történik a továbbítás, ami vonatrendszerhez csatlakozik.

Kocsicsoport

Több vasúti kocsi egyszerre kerül továbbításra, ezek vonatrendszerekhez csatlakoznak.

Zártvonat

Rendszeresen, menetrend szerint közlekedő irányvonat. A feladási és a célállomás között az árut megbontás nélkül, egy egységben továbbítja, nincs útközben kocsirendezés.

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu címen. Illetve, amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérjük, keresse a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: 

Név: Mihály Attila
E-mail cím: mihaly.attila@trans-sped.hu
Telefonszám: +36305354129

Magyarország térkép

Budapest

Légi-tengeri szállítmányozási iroda
Telefon:  +3612966725

Debrecen

VÁLLALATI KÖZPONT, Debreceni titkárság
Telefon:  +3652510120
Értékesítés
Telefon:   Lánczi András László +36202799326