Termelési logisztika

A termelő vállalatok, árukibocsátók üzemeiben előállított különböző iparági termékek kiszerelése, csomagolása, tárolása, az ehhez kapcsolódó anyagmozgatás, valamint az értékesítési rendelkezések szerinti kiszolgálás  tartozik az üzletág fő tevékenységi körébe. A Trans-Sped a megbízó követelményrendszerét átveszi és a logisztikai folyamatokat integrálja a termelésbe.


tovább >

KISZERVEZETT LOGISZTIKÁVAL A MUNKAERŐ MARAD, A TELJESÍTMÉNY NŐ

A termelési logisztika kiszervezése jelentős hatékonyságnövelést eredményez, ugyanakkor a folyamat számos kihívással jár, és a döntéselőkészítés rengeteg kérdést vet fel. Egy, a logisztikai outsourcingban már gyakorlott szolgáltatóval a kiszervezés gördülékeny, a felmerülő kérdésekre tapasztalatokra alapozott, a megbízó igényeire szabott megoldásokat tud nyújtani.

 

Ki merjék-e adni a kezeik közül a legnagyobb értékük, az előállított termék kezelését? Érteni fogja-e a szolgáltató a termék gyártási nehézségeit? Képes lesz-e megfelelő kapacitást biztosítani? A kiszervezéssel járó, akár többszáz munkavállalót érintő átalakulás milyen terhekkel fog járni? Okoz-e fennakadást a termelésben?

 

A Trans-Spednél pontosan tudjuk ezekre a kérdésekre a választ. Nemcsak a legnagyobb hazai tulajdonú logisztikai cég vagyunk, de termeléslogisztikai üzletágunk épp egy ilyen jelentős kiszervezésből született, így magunk is végigjártuk a folyamat minden állomását. Tapasztalatainkat pedig pontosan kidolgozott kiszervezési protokollá formáltuk.

 

Ez az a többlettudás, amivel a Trans-Sped termeléslogisztika üzletága garantálni tudja a korábbinál hatékonyabb termelési logisztikát és a fájdalommentes átszervezést is. A Trans-Sped termeléslogisztikai szolgáltatása 2006 óta működik önálló üzletágként. Ritka, komplex szakmai tudásunknak hála, azon kevés hazai vállalatok között vagyunk, akik vegyipar területén ilyen jellegű tevékenységet végzünk. Ez nem véltetlen, hiszen az üzletág épp egy vegyi üzem termelési folyamatainak kiszervezéséből jött létre, és mai napig magas színvonalon biztosítja a gyár termelési logisztikáját. Ezen felül további jelentős gyártókat is kiszolgálunk az autóipartól a gyógyszergyártásig.

 

MI TÖRTÉNIK A MUNKAVÁLLALÓKKAL A KISZERVEZÉS SORÁN?

A termelési logisztika kiszervezése során nincs szükség tömeges leépítésre. A Trans-Sped termeléslogisztikai szolgáltatását ugyanazok az alkalmazottak végzik, akik korábban is, de már a szolgáltató kötelékében. A kiszervezési folyamat során átvesszük a megbízó munkavállalóit, átvilágítjuk őket, és aki megfelel a Trans-Sped szolgáltatói szemléletű kritériumainak, azt átképzés után tovább foglalkoztatjuk.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

 

Kulcsfontosságú, hogy a Trans- Spedhez átkerülő munkavállalók minél kevésbé érezzék meg a munkáltatóváltás nehézségeit. A Trans-Sped számára nemcsak a szakmai felkészítés, de a csapatépítés is fontos. Célunk, hogy a hozzánk érkező munkavállalók sikeresen integrálódjanak a cégbe, és otthon érezzék magukat. Éppen ezért az átszervezés során a HR feladatokra is nagy figyelmet fordítunk.

 

A GYÁRBA CSAK A LOGISZTIKAI KNOW-HOW-T VISSZÜK BE

A termelés a kiszervezés után is a korábbi helyszínen zajlik, a megbízó eszközeivel, csupán a kezelő személyzet státusza és képzettsége változik. Az eszközök, raktárak, öltözők és minden további infrastruktúra használatát részletesen meghatározott szerződéses keretek garantálják.

 

 

A logisztikához szükséges eszközparkot, targoncákat, gépjárműveket mi biztosítjuk.Az integrációs folyamat során a Trans-Sped szakemberei nemcsak a munkaerő-állományt képezik át, de felmérik és alaposan megismerik a megbízó céget is, hogy a Trans-Sped által biztosított szolgáltatás zökkenőmentesen illeszkedni tudjon a megbízó működési ökoszisztémájába.

 

A közös munka megindulása után tesztidőszak következik. Az itt szerzett gyakorlati tapasztalatok, a felmerülő változtatások által véglegesedik a megbízó és a Trans- Sped közti együttműködés.Logisztikai szaktudásunkon alapuló szolgáltatásunkkal hatékonyabbá tesszük a termelés napi működését, és 3-5 éves távlatban olyan innovációkat, szakmai fejlesztéseket is meg tudunk valósítani, melyek további hatékonyságnövelést garantálnak a megbízó vállalatnak.

 

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT! 

A Trans-Sped termeléslogisztikai szolgáltatásával hatékonyabban kontrollálható a gyártási folyamat, mintha a megbízó házon belül, saját magát próbálná ellenőrizni.


tovább >

 

A kiszervezés során közösen meghatározott KPI-ok és a teljesítésükhöz hozzárendelt idősávok biztosítják az együttműködés mérhetőségét, számon kérhetőségét, valamint az átmeneti időszak rugalmas átállását. A Trans-Sped a jelenlegi megbízóinak is kötbérrendszer alapján dolgozik. Számunkra ezek a feltételek nem terhet, hanem inspirációt jelentenek a hatékonyabb, pontosabb munkavégzésre.

A Trans-Spednél alapvető érték az emberközpontúság. A munkavédelem terén előrébb járunk a versenytársaknál eszközök és protokollok tekintetében is. 

 1. 1. lépés

  Tervezés, beszerzés

 2. 2. lépés

  Alapanyag érkeztetés és gyártósori feltöltés

 3. 3. lépés

  Gyártósor üzemeltetés 

  Gyártósori karbantartás és pótalkatrész készletezés 

 4. 4. lépés

  Belső anyagmozgatás

 5. 5. lépés

  Kiszerelés, csomagolás

  Késztermék tárolás

 6. 6. lépés

  Értéknövelő logisztika: címkézés, dobozolás

  Minőségellenőrzés, válogatás

 7. 7. lépés

  Kiszállítás szervezése és göngyölegkezelés

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu címen. Illetve, amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérjük, keresse a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: 

Név: Soós Gergely
E-mail cím: soos.gergely@trans-sped.hu
Telefonszám: +36204618476

Magyarország térkép

Debrecen

VÁLLALATI KÖZPONT, Debreceni titkárság
Telefon:  +3652510120

Tiszaújváros

Értékesítés
Telefon:  Lánczi András László +36202799326

Körösladány

Tatabánya