A Logisztika Napjai - emeld a következő szintre a logisztikád a Trans-Speddel

A Logisztika Napjai - emeld a következő szintre a logisztikád a Trans-Speddel
A logisztika egy dinamikusan változó és fejlődő iparág, mellyel nem könnyű lépést tartani, de a megfelelő partnerrel nem lehetetlen...sőt. Jöjjön és kerüljön képbe az aktuális trendekkel magyarország legmeghatározóbb logisztikai szolgáltatójától!

Ha érdekli, hogy hogyan lehet ma hatékonyabban, gazdaságosabban és jobban csinálni a logisztikát, akkor tartson velünk az április 16-19-ig tartó Logisztika napjain, ahol online és személyes eseményeken keresztül kaphat pontos képet arról, hogy miért éri meg jól szervezni vagy kiszervezni a logisztikát! Foglalja le most a helyét és vigye el tőlünk a szektor legfrissebb információit!

 

 

A Logisztika Napján terítékre kerül a szállítmányozás és fuvarozás helyzete, hogy milyen előnyök rejlenek a kiszervezett logisztikában és hogy hogyan tudja logisztikáját hatékonyabban és gazdaságosabban működtetni. Izgalmas előadások és beszélgetése várják a résztvevőket, hogy megismerjék a jövő logisztikai trendjeit! 

Szakértőink és meghívott partnereink április 16-án és 18-án online formában szakmai előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket tartanak a logisztikai szektorban bekövetkezett változásokról, új irányokról és megoldásokról.

 

Online szakmai programok

 

Fuvarozási és Szállítmányozási kihívások 2024-ben 

Moderátor: Szántó Lajos, Trans-Sped korábbi szállítmányozási igazgatója, szakértő 

Résztvevők: Seres Orsolya belföldi szállítmányozási osztályvezető, Mihály Attila légi-, tengeri-, vasúti szállítmányozási osztályvezető, Czentye Szilárd hűtős fuvarszervezési osztályvezető

 

Regisztrálok!

 

 

Szervezd ki és uralkodj! - A kiszervezett logisztika jövője 

Résztvevők: Galgán Tibor a Coloplast Hungary Kft. supply chain igazgatója, Bellei Attila a Philip Morris Magyarország logisztikai vezetője és Bátki Sándor a Trans-Sped operatív ügyvezető helyettese 

 

Regisztrálok!

 

 

Személyes rendezvények

Április 17-én Tatán és 19-én pedig Debrecenben telephelyeinken személyesen várjuk a logisztika iránt érdeklődő diákokat és pályakezdő fiatalokat izgalmas programokkal és raktárlátogatással! 

Amennyiben a személyes eseményeken szeretnél részt venni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot: kommunikacio@trans-sped.hu, vagy közvetlenül Gyulavári Attilánál +36 20 773 0095 telefonszámon, vagy gyulavari.attila@trans-sped.hu e-mail címen. 

 

Tudásmegosztás a fókuszban

Örömmel hívjuk fel figyelmed arra, hogy az MLBKT Logisztikai Szolgáltatói Tagozatának vállalkozásai, a BI-KA Kft., a Gebrüder Weiss Kft., a Masped Logisztika Kft. és a Trans-Sped Kft. 2024. április 18-án szakmai programok szervezésével színesítik a Logisztika napja alkalmából indított rendezvénysorozatot.  

Az ingyenesen látogatható, azonban regisztrációhoz kötött szakmai programok biztosításával a vállalkozások közös célja, hogy betekintést nyújtsanak a logisztika világába, megismertessék a közönséggel a szakma szépségeit, különlegességeit, bemutassák a sikeres működésükhöz vezető utat, illetve felhívják a figyelmet arra, hogy a bennünket körülvevő, negatív világgazdasági tényezők hogyan és miként hatnak a szektor működésére. Mindemellett, a programszervezők törekednek arra, hogy jó gyakorlatokkal szolgáljanak a változásokhoz való alkalmazkodáshoz, illetve a megoldásközpontú szemlélethez. 

Az esemény a magyarországi Logisztika Napjai rendezvénysorozathoz kapcsolódik, melynek koordinálását a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság végzi.