A Trans-Sped innovációját díjazták a Magyar Tudomány Ünnepén

A Trans-Sped innovációját díjazták a Magyar Tudomány Ünnepén
Hajdú-Bihar megye vonatkozásában a Trans-Sped Kft.-nek ítélte oda a szakmai zsűri az Innovációs Díjat 2021. november 4-én. Debrecbenben, a DAB székházában ünnepélyes keretek között, de a járványügyi előírások figyelembevételével adták át az Észak-Alföldi Innovációs Díjakat november 4-én, a Magyar Tudomány Ünnepén. Az ünnepségen csak a díjazók és a díjazottak jelentek meg személyesen, az érdeklődők online követhették nyomon a rangos tudományos eseményt.

Az MTA Debreceni Területi Bizottsága (DAB), a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kereskedelmi és Iparkamara valamint az INNOVA Észak-Alföld Regionális Fejlesztési és Innovációs Ügynökség idén 24. alkalommal hirdette meg az Észak-Alföldi Innovációs Díj pályázatát, melynek célja a nemzeti szinten vagy Észak-Alföldön kiemelkedő eredménnyel járó termékfejlesztést, technológiafejlesztést, informatikai rendszerfejlesztést, szolgáltatásfejlesztést célzó tevékenység, valamint kimagasló gazdasági teljesítmény elismerése.
 

A szakmai zsűri az Innovációs Díjat Hajdú-Bihar megye vonatkozásában a Trans-Sped Kft.-nek ítélte oda, Komplex digitális technológiák a logisztika szolgálatában a Trans-Spednél című pályázatáért.
 

A Trans-Sped 2020 januárjában elindította az innovatív, szállítmányozási és fuvarozási folyamatokat átfogó, saját fejlesztésű rendszerét annak érdekében, hogy a saját és az alvállalkozói flottája adminisztrációs feladatait optimalizálja, lényegesen lecsökkentve az ebből adódó feladatokat, problémákat. A Vectura képes a fuvarozási és szállítmányozási folyamatok végrehajtását standardizálni, az összes közreműködő résztvevő számára valós idejű teljesítési előrejelzést és azonnali beavatkozási lehetőséget biztosítani. A weblapon futó szakrendszer lehetővé teszi a gyors és helyfüggetlen hozzáférést és minden további megkerülhetetlen informatikai rendszerrel összeköttetésben van. Bárhonnan elérhető, csökkenti a papírmunkát, gyorsítja a dokumentációs folyamatokat és egy helyre gyűjt minden lényeges adatot, amire a munka során szükség van.

Az Innovációs Díjat Páles Zsolt az MTA DAB elnöke, Nagy Péter a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamara ipari tagozati alelnöke és Vámosi Gábor, az INNOVA ügyvezetője adta át Fülöp Leventének, a Trans-Sped Kft. digitális fejlesztési igazgatójának. 

 

 

További részletek:  https://www.dehir.hu/hajdu-bihar/dijaztak-az-innovaciot-debrecenben-a-magyar-tudomany-unnepen/2021/11/05/