Rekordszámú érdeklődő a Trans-Sped szakmai rendezvényein

Rekordszámú érdeklődő a Trans-Sped szakmai rendezvényein
A Trans-Sped idén is csatlakozott a Logisztika Napjai rendezvénysorozathoz, melynek keretében személyes és online szakmai rendezvényekkel egyaránt készült. Az öt rendezvény iránt közel 900 fő érdeklődött, mely felülmúlta az előző években regisztrált látogatószámokat. A logisztikai nagyvállalat így mind a logisztikai szakma iránt érdeklődő diákok, mind pedig a szakmai közönség körében tovább erősítette pozícióját.

 

A Trans-Sped kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra, a tudásmegosztásra és az utánpótlás képzésére. Ezért idén sem volt kérdés, hogy online és személyes programokkal egyaránt készülnek a Logisztika Napjai rendezvénysorozatra. Április 16-19. között két online kerekasztal-beszélgetést szerveztek a szakmai közönség számára; a cég tatai, nagytarcsai és debreceni telephelyén pedig fesztivál hangulattal várták a logisztikai szakma iránt érdeklődő diákokat, pályakezdő fiatalokat és pedagógusokat.

 

 

Az iparági trendeket követve, a LogGenius meetup-sorozat keretében idén két témában beszélgettek a Trans-Sped szakértői és meghívott partnerei. Április 16-án a fuvarozás és szállítmányozás aktualitásairól, az elmúlt hónapokban tapasztalt kihívásokról és az azokra nyújtott megoldásokról beszélgettek a Trans-Sped  szakmai képviselői. Április 18-án pedig a Philip Morris, a Coloplast Hungary Kft. és a Trans-Sped szakértőinek beszélgetéséből a résztvevők megismerhették a kiszervezett logisztikában rejlő lehetőségeket, valamint azt, hogy miért éri meg inkább kiszervezni, mint saját erőforrásból megoldani. 

Fuvarozási és szállítmányozási kihívások 2024 felvétel

Szervezd ki és uralkodj! – A kiszervezett logisztika jövője felvétel

Az online események mellett az idén már 3 helyszínen is fesztivál hangulattal várták a logisztikai szakma iránt érdeklődő diákokat és pedagógusokat. Április 17-én Tatán, 18-án Nagytarcsán, 19-én pedig Debrecenben, összesen 12 közép- és felsőfokú oktatási intézményből érkezett diák, egyetemi hallgató és pedagógus vett részt a Trans-Sped programjain.

 

 

„A programsorozattal elsődleges célunk, hogy a hagyományos, megszokott keretekből kilépve, izgalmas, játékos formában tudjuk megszólítani a jövő generációját, bepillantást nyújtva számukra a logisztikai szakma szépségeibe és rejtelmeibe, közelebb hozva minden érdeklődőhöz ezt a nem mindennapi hivatást, melyet úgy hívnak, logisztika.” – nyilatkozta a debreceni eseményen Fülöp Zsolt, a Trans-Sped alapítója, raktárépítési és üzemeltetési igazgatója. 

A személyes rendezvényeken a résztvevők a szakmai beszélgetések és bemutatók mellett logisztikai ügyességi játékokon, interaktív raktárbejárásokon, valamint élményutazásokon vehettek részt, megismerhették a logisztikai szakmában rejlő karrierlehetőségeket, valamint a telephelyek működését is.

Az idei esemény is a magyarországi Logisztika Napjai rendezvénysorozathoz kapcsolódott, melynek koordinálását a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság végzi.