Szállítmányozás és fuvarozás - Mezőgazdasági kiszolgálással erősít a Trans-Sped

Szállítmányozás és fuvarozás - Mezőgazdasági kiszolgálással erősít a Trans-Sped
A Trans-Sped a legnagyobb hazai magántulajdonú logisztikai vállalat. 30 éve vagyunk a piacon és jelentős, mezőgazdasági és élelmiszer-ipari tapasztalat halmozódott fel a raktározás, vámügyintézés és a fuvarozás területén is. A hazai logisztikai piac legjobbjai között szerepel a vállalatunk. A 230 saját szerelvényünk mellett több száz szerződött alvállalkozóval és 200.000 négyzetméternyi raktárral rendelkezünk.

FENNTARTHATÓSÁG A FUVAROZÁSBAN

 

 

A MEZŐGAZDASÁGRA SPECIALIZÁLVA

Nem csupán a ponyvás szerelvényekben vagyunk erősek, közel 50 speciális fuvareszközzel állunk a partnereink rendelkezésére: walking floor, tartályos, 44 palettás road train és hűtős kamionjainkkal a mezőgazdaságot, élelmiszeripart és húsipart is ki tudjuk szolgálni.
 
ESZKÖZEINK

Kapcsolatfelvétel

 

LEGÚJABB beruházásunk AZ ÖNRAKODÓ RENDSZER

A Walking floor egy hidraulikusan hajtott anyagmozgató rendszer ömlesztett anyag vagy raklapos termékek mozgatásához. A rendszer működése a súrlódás és a gravitáció alapelvein nyugszik.

Automatizálja és megkönnyíti a raklapon lévő áruk be- és kirakodását azáltal, hogy a targoncának nem kell behajtania a pótkocsiba. A rendszer gyorsan kirakodhatja a laza anyagot anélkül, hogy a platót meg kellene billenteni, ezáltal az ürítés épületen belül, alagútban, távvezeték alatt, egyenetlen felületeken és nagy oldalszélben is megtörténhet, ellentétben a billenőplatós pótkocsikkal.

 

 

ELŐNYÖK

 

FELHASZNÁLÁS

Ajánlatkérés

 

További szakmai tartalmak: