Legyél a Trans-Sped gépkocsivezetője!

Legyél a Trans-Sped gépkocsivezetője!
Fuvarozó logisztikai szolgáltatóként fontos számunkra, hogy a korszerű flottánkat felkészült szakemberek vezessék. Európa egész területére indítunk tehergépjárműveket, és mindig várjuk új kollégák jelentkezését, hogy a folyamatosan növekvő fuvarigényeket profin kiszolgálhassuk.

Aktuális állásajánlataink

 

 

Jelentkezz a Trans-Spedhez nemzetközi vagy váltós sofőrnek!

Évente több mint 120.000 fuvarfeladatot teljesítünk, melyek 70%-a külföldi. Kiemelten fontos a számunkra, hogy mindezt a kollégáink a legkevesebb stresszel, a legjobb körülmények között végezhessék. A meglévő, több mint 200 darabból álló, saját gépkocsiparkunkat folyamatosan fejlesztjük, 2017-ben 50 új EURO 6-os motorú tehergépjárművet vásároltunk. Továbbá 55 szállítmányozási ügyintéző segíti a zavartalan működést.

Fuvarozási üzletágunk belföldi, nemzetközi és váltós tehergépjármű-vezetőket alkalmaz, akiknek a számát gépjárműparkunk fejlesztése miatt folyamatosan bővíti a vállalat. Leendő kollégáinkat áttekinthető, könnyen kiszámítható és európai szintű bérezéssel, kényelmes, magas felszereltségű gépjárművekkel és családbarát feltételekkel várjuk.

 

 

Keressük a kezdő és a tapasztalt gépjárművezetőket!

Hosszú távra tervezel? Stabil, megbízható munkáltatót keresel? Kiszámítható és jól átlátható bérezésre vágysz? Nálunk nincs uniózás! A Trans-Spednél megbízható háttértámogatás mellett korszerű gépjárművekkel és modern technikai eszközök segítségével végezheted a munkádat!

 

Amit kínálunk

 

Elvárások
Előnyt jelent

 


 

Milyen a járműflottánk?

A Trans-Sped 230 saját és 250 auditált, szerződéses alvállalkozói járművel dolgozik. 

Típusok:

 

A Trans-Sped saját tehergépjármű-flottája a lehető legmagasabb szintű technikai felszereltséget és biztonsági megoldásokat garantálja sofőrjeink számára. Flottánk döntő többsége Scania és DAF XF Euro 6 környezetvédelmi osztályú nyerges vontatókból áll. Járműveinket folyamatosan cseréljük, ezért a flotta átlagéletkora 1,5 év.

 


 

Milyen kommunikációs, technikai és biztonsági megoldásokkal dolgozhatsz nálunk?

Minden vontatót saját kommunikációs eszközzel (tablet) szerelünk fel, amelyhez internet-hozzáférést biztosítunk. A Trans-Sped saját szoftvert fejlesztett, amelynek segítségével egyetlen eszközön, felesleges papírmunka nélkül, valós időben érkeznek a megbízások és ezen keresztül bonyolíthatod le te is az adminisztrációt.

Mindig biztonságban vagy, bármerre jársz! A Trans-Sped járműveire fullcare garancia vonatkozik, ami azt jelenti, hogy ha utad során bárhol műszaki probléma adódik, a legközelebbi szakszerviz munkatársai kivonulnak, és a helyszínen elhárítják a hibát. Előfordulhat, hogy nagyobb a gond, ilyenkor a szakszerviz munkatársai gondoskodnak róla, hogy a járművedet a megfelelő szerelőállomásra bevigyék. Ha a probléma akkora, hogy a javítása hosszabb időt vesz igénybe, a Trans-Sped gondoskodik arról, hogy hazajuss, vagy szállást bérel neked a tartózkodási helyeden addig, amíg várakozol.

 

 

A kényelmedet a fülkében menetközbeni és állóklíma, hűtőszekrény és kényelmes fekvőhely biztosítja. Beszerzéseink során a magas minőséget választjuk, így nem kell tartanod hátfájástól és ízületi bántalmaktól.

 

 


 

Milyen feltételekkel és milyen munkákra jelentkezhetsz a Trans-Spedhez?

 


 

Kezdőként is megéri jelentkezned a Trans-Spedhez?

Szívesen fogadjuk kezdő sofőrök jelentkezését is, és nagy hangsúlyt fektetünk a betanításukra. Ez hogyan történik?  Városon belüli 1-2 hét gyakorlatot szerez az új kolléga kisebb fuvarokkal, aztán pedig egy szenior munkatárs mellett tölt el 2-4 hetet már nemzetközi fuvarokban, és ha már minden zökkenőmentesen megy, csak akkor indítjuk egyedül útnak. Nem kell tartanod tőle, hogy már az elején magadra maradsz! Számunkra is fontos, hogy a kezdő kolléga jól érezze magát, és magabiztosan végezze a munkáját.

 


 

Milyen keresetre és egyéb juttatásokra számíthatsz a Trans-Sped sofőrjeként?

Ha szeretnél a kollégánk lenni, vagy csak még többet megtudni, lépj kapcsolatba velünk! Hívd a +36204398991 telefonszámot munkanapokon 8 és 16 óra között, vagy írj nekünk üzenetet a toborzas@trans-sped.hu e-mail-címre!

 

Összetartó csapat, jó közösség

 

A Trans-Sped híres az összetartó kollégákról és a jó hangulatról, valamint a kamionok iránti közös rajongásról. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy az egyik legnépszerűbb magyar karácsonyi dallal dobtuk fel a hangulatot 2019 utolsó heteiben. Az Animal Cannibals és Trans-Sped kollégái már hetekkel az ünnepek karácsonyi hangulatba kerültek, amelyet megörökítettek, hogy elszállíthassuk a karácsonyt mindenhová. Több mint 100 kolléga ült be a fülkékbe és énekelte a híres dalt. Ha hezitálsz a jelentkezéssel, nézd meg a karácsonyi videónkat ! ;)

 

Miért a Trans-Spedet válaszd?

 

A Trans-Sped Csoport a legnagyobb, csak hazai tulajdonban lévő logisztikai vállalat. Országos telephely hálózattal rendelkezünk és a teljes logisztikai szolgáltatási palettát lefedjük. Nagy hangsúlyt fektetünk a munkavállalói kiválasztásra, képzésekre és továbbképzésekre.

Értékeink között kiemelt szerepet kapnak kollégáink, akik szakértelemmel és kitartással végzik munkájukat, segítenek a megbízók problémáinak megoldásában. A logisztikai szolgáltatások iránt elhivatott embereket keresünk, akik megbízhatóan és körültekintően dolgoznak, a folyamatos fejlődésre törekedve.

 

Ha a munkatársunk leszel, biztosítjuk számodra:

 

Kapcsolódó cikk: Tavaly a béreinken is jelentősen emeltünk. Növeltük az alapbért, de nálunk plusz juttatásokkal is számolhatnak a gépkocsivezetők. Erről Horváth Ákos kollégánk mesélt egy interjúban!
 

 

 

Mit érdemes tudni a Trans-Spedről?

 

A Trans-Sped tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, 1990 óta vagyunk jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt csaknem 30 évben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.
 

 

A Trans-Sped számokban 

 

 

Építsd nálunk a karriered!

Bár már több mint 800-an dolgoznak a Trans-Spednél, mégis törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát. Ez azt is jelenti, hogy ismerjük egymást, ismerjük egymás céljait. A vezetőség pedig törekszik arra, hogy segítsen mindenkinek a céljai elérésében. Nem szokatlan a számunkra, hogy valaki a Trans-Spednél bejárja a teljes ranglétrát és vezetői szintre jusson.

 

Szűcs Szabolcs gépkocsivezetőként kezdte pályafutását a vállalatunknál. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően ma már osztályvezetőként segíti közel százhúsz kollégánk napi munkáját! 

Kapcsolódó cikk: Sofőrként indult, osztályvezető lett

 

Vár a Trans-Sped család!

A Trans-Spednél fontos a számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. Saját rendezvényeink - mint az évzáró vacsorák, Mikulás rendezvények, nyári családi délutánok, horgászversenyek is alkalmat adnak arra, hogy a munkakörnyezetből kiszakadva, kötetlenebb helyzetben is kikapcsolódhassunk egymás társaságában, melyre gyakran a párotokat, gyermeketeket, gyermekeiteket várjuk szeretettel. Emellett pedig több rendezvényt is szponzorálunk - például a Debrecen Drive-ot, melyeken a belépő mellett egy kis étellel, itallal is vendégül látjuk a munkatársainkat.

 

 

 

Miért szeretünk itt dolgozni?

“Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ne sofőrként dolgozzak, hiszen amikor elindulok egy útra, látom magam előtt a célt, amit teljesíteni kell, és miután ezt megtettem, boldogan indulok vissza Debrecenbe.” - Juhász Péter, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

“Figyelnek ránk, mert tudják, hogy egy jó csapatban így kell csinálni. Jómagam szívesen vállalom a pályakezdők oktatását. Ezúton is üzenem nekik: ne féljetek! Nemrég jött egy fiú, mellettem ült egy hétig, begyakorolta a legfontosabbakat, utána jó szívvel mondtam, hogy induljon útnak egyedül.” - Horváth Ákos, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

 

Nézd meg a fotókat a céges rendezvényeinkről és a sofőrjeink útjairól!

 

 

Olvasd tovább sofőrjeink nyilatkozatait: