Ismerjétek meg a Trans-Sped törzsgárdájának tagjait!

Ismerjétek meg a Trans-Sped törzsgárdájának tagjait!
A Trans-Sped törzsgárdájának népes táborából négy kollégánk, Farkas Ferencné Julianna, Poós Istvánné Jusztina, Kőszegi György és Vankó Zoltán mesél nekünk a nálunk töltött tíz évükről!

Farkas Ferencné Julianna

- Miért szeretsz a leginkább a Trans-Spednél dolgozni? 

Mert itt tíz éve megbecsülnek! Máig emlékszem, hogy örültem annak, amikor 2010 májusban átkerültem a Trans-Spedhez! Az elmúlt évtizedben először volt példa arra, hogy a vírus miatt hosszabb ideig nem tudtam bemenni a céhez, és alig vártam, hogy vége legyen, mert hiányzott a benti légkör. 

- Melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel egy Trans-Spedesnek rendelkeznie kell? 

Fontos, hogy megbecsüljük a munkáltatót, hiszen a cég is megbecsül, ez teszi teljessé az ittlétet. De kell az is, hogy tiszteljük a kollégáinkat, és ne csak meghalljuk, amit nekünk mondanak, hanem meghallgassuk!  Mégis a legfőbb ismérve egy Trans-Spedesnek, hogy a maximumon teljesít. 

- Melyek voltak azok a részmunkák, amiket legszívesebben végeztél az elmúlt években? 

Mivel régóta dolgozom a vállalatnál, sokféle munkát csináltam. Általában azok között voltam, akik első kézből tapasztalhatták meg az új munkafolyamatokat. Pakoltam üvegeket, dobozokat, konténereket, most éppen rögzítő kartonokat hajtogatok a munkatársaimmal. Ha pedig belegondolok, mindnek megvolt a szépsége, mindet szerettem! 

- Mire vagy a legbüszkébb? 

Arra, hogy tíz éve a Trans-Sped munkatársa vagyok, és ugyanennyi ideje meg vannak velem elégedve a munkaadóim! 

- Mi a kedvenc munkahelyi történeted? 

Számomra minden egyes év végi céges rendezvény ilyen. Legutóbb még szerepeltem is a csapattal, egy karácsonyi dalt adtunk elő, ami nagyon jól sikerült! Alig várom a következőt! 

Poós Istvánné Jusztina

- Miért szeretsz a leginkább a Trans-Spednél dolgozni? 

2010 elején kezdtem a munkát a Trans-Sped tatabányai telephelyén. Az első percben egy igazi családias légkör fogadott, méghozzá jó feltételekkel, minden nagyon emberséges volt! Ez azóta is így van, persze hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem voltak kisebb zökkenők, de ezek mindig könnyen megoldódtak, mert a vezetőség meghallgatott minket, és megfogadta a javaslatainkat. Tehát én egyfelől a csapat miatt szeretem a céget, másfelől a vezetőség figyelme miatt. 

- Melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel egy Trans-Spedesnek rendelkeznie kell? 

Az elmúlt tíz év tapasztalatából biztosan tudom állítani, a legfontosabb, hogy lehessen számítani az emberre, mert itt mindenkire lehet számítani! 

- Melyik a kedvenc feladataid, amelyek a leginkább a szívedhez nőttek? 

Csomagolási feladatot végzek, volt, amikor ez több teherrel járt és olyan is, amikor kevesebbel, de mindegyiknek van szerethető része! Ilyen a jelenlegi is, most kartonhajtogatással foglalkozunk, igazán jó munka, örültünk neki a kollégáimmal! 

- Az elmúlt tíz évből mire vagy a legbüszkébb? 

Arra, hogy mindig számíthattak rám a feletteseim, illetve a közvetlen kollégáim, és így viszont: mi is számíthattunk a vezetőségre! Valamint arra, hogy mindig van minek örülni! Itt bármikor bármivel fordulhatunk egymáshoz. 

- Mi a kedvenc munkahelyi történeted?

Minden családi nap felejthetetlen, ahogy az év végi céges rendezvények is. Ilyenkor összejön a csapat, mindent félreteszünk, és élvezzük egymás társaságát! Együtt ünneplünk és együtt örülünk! 

Kőszegi György

- Miért szeretsz a leginkább a Trans-Spednél dolgozni? 

Főleg a légkört szeretem, ami jellemzi a munkahelyemet. Emellett ki kell emelnem a kollégáimat, akikkel jó együtt dolgozni, valamint a munkakörömet, hiszen ennek a szeretete fontos számomra! 

- Melyek azok a tulajdonságok, amelyekkel egy Trans-Spedesnek rendelkeznie kell? 

Szeresse a munkatársait, mert itt egy összeszokott csapat dolgozik, ahol ez a tulajdonság nélkülözhetetlen. Mindegy, hogy melyik részlegről beszélünk, ez egy olyan fontos eleme a mindennapoknak, aminek hiányában nem érdemes dolgozni. 

- Melyik a kedvenc munkaeszközöd, amely a leginkább a szívedhez nőtt? 

Csoportvezetőként a gépsortól a targoncán át a számítógépig több eszközzel dolgoztam már az elmúlt években, ezért nehéz kiragadni egyet a sok közül. Tehát nem egy eszközt emelnék ki, hanem azt, hogy szeretem A-tól Z-ig látni a munkafolyamatokat. 

- Az elmúlt tíz évből mire vagy a legbüszkébb? 

Egyértelműen arra, hogy a csapat részesének érezhetem magam. 

- Mi a kedvenc munkahelyi történeted? 

Ez a történet épp annyira szép, mint amennyire szomorú. Tizenhat éve jártam először a cégnél, majd később felmondtam, és amikor újra kopogtattam az ajtón, újra bizalmat szavaztak nekem. 

Vankó Zoltán

- Miért szeretsz a Trans-Spednél dolgozni? 

A családias légkör miatt, és azért, mert tíz éve nem kell gyomorgörccsel kelnem! Igazán kellemes, hétfős társaságot alkotunk a közvetlen kollégáimmal, és ez számomra sokat jelent. 

- Milyennek kell lennie egy igazi Trans-Spedes kollégának? 

Legyen befogadó, ahogy mi is azok vagyunk! Fontos, hogy, aki ide jön dolgozni, nem kezdjük el kóstolgatni, ahogy sok esetben máshol, hanem segítünk neki, szeretettel fogadjuk. Ha valaki nem érzi jól magát egy munkahelyen, akkor mindegy, hogy hívják a céget, mindenki vesztett: a munkavállaló, a csapat, a vállalat. Ezért mi arra koncentrálunk, hogy mindenki jól érezze magát nálunk. 

- Melyik a kedvenc munkaeszközöd? 

Targoncázok, ezért én viszonylag kevés munkaeszközzel dolgozom, de nem bánom, ez így jó! Bármit csinálok, arra gondolok, hogy jól végezzem el a feladatomat, mert a végső cél, hogy elindulhassanak a kamionok. 

- Az elmúlt tíz évből mire vagy a legbüszkébb? 

A csapatra, amivé lettünk! 

- Mi a kedvenc munkahelyi történeted?

Tavaly májusban a feleségemmel együtt vendégeltük meg a munkatársaimat, szerveztünk egy kis vetélkedőt, főztünk, jól éreztük magunkat. Emlékszem, az egyik feladatnál tojást kellett cipelni, és ha valakinek sikerült, akkor azért örültünk, ha nem, akkor azért nevettünk. Az ilyen történetekről egy könyvet tudnék írni!