Sosem állunk meg, idén 30 éves a Trans-Sped!

Sosem állunk meg, idén 30 éves a Trans-Sped!
A Trans-Sped alapításának 30. évfordulóját ünnepeljük idén! 30 év alatt felnőtt egy generáció és nagyívű változások mentek végbe, nemcsak a cég életében, de a minket körülvevő világban is. Nálunk azonban mindvégig megmaradtak azok az értékek, melyek a cégünket a kezdetek óta jellemzik: az, hogy törődünk egymással, hogy proaktívan oldjuk meg az ügyfeleink problémáit és mindig a legjobbat igyekszünk kihozni magunkból.

A következő hetekben a múlt néhány képkockája mellett megmutatjuk, hogyan vált a Trans-Sped családi vállalkozásból mára közel 800 főt foglalkoztató vállalattá!

Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt években ilyen nagyra nőhetett a Trans-Sped Család, ami nem történhetett volna meg a kollégáink nélkül, a partnereink nélkül és nélküled sem.

Most már évente több mint 120.000 fuvarfeladatot teljesítünk, melyek 70%-a külföldi. Kiemelten fontos a számunkra, hogy mindezt a kollégáink a legkevesebb stresszel, a legjobb körülmények között végezhessék. A meglévő, több mint 200 darabból álló, saját gépkocsiparkunkat folyamatosan fejlesztjük, továbbá 55 szállítmányozási ügyintéző segíti a zavartalan működést.

 

Mi a sikerünk titka?

A Trans-Sped híres az összetartó kollégákról és a jó hangulatról, valamint a kamionok iránti közös rajongásról. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy az egyik legnépszerűbb magyar karácsonyi dallal dobtuk fel a hangulatot a tavalyi év utolsó heteiben. Az Animal Cannibals és Trans-Sped kollégái könnyen karácsonyi hangulatba kerültek már novemberben, amelyet megörökítettek, hogy elszállíthassuk a karácsonyt mindenhová. Több mint 100 kolléga ült be a fülkékbe és énekelték a híres dalt. Egy ilyen szuper csapattal a munka is könnyen megy. A mindannyiunkban rejlő kreativitás pedig a kulcsa annak, hogy az ügyfeleink számára is mindig megoldást találjunk, bármilyen feladat elé is állítsanak minket.

 

 

Összetartó csapat, jó közösség

Bár már több mint 800-an dolgoznak a Trans-Spednél, mégis törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát. Ez azt is jelenti, hogy ismerjük egymást, ismerjük egymás céljait. A vezetőség pedig törekszik arra, hogy segítsen mindenkinek a céljai elérésében. Nem szokatlan a számunkra, hogy valaki a Trans-Spednél bejárja a teljes ranglétrát és vezetői szintre jusson, az elmúlt 30 évben volt ilyenre jópár példa.

Szűcs Szabolcs gépkocsivezetőként kezdte pályafutását a vállalatunknál. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően ma már osztályvezetőként segíti közel százhúsz kollégánk napi munkáját! 

Kapcsolódó cikk: Sofőrként indult, osztályvezető lett

 

Trans-Sped, a 800 fős család

A Trans-Spednél fontos a számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. Saját rendezvényeink - mint az évzáró vacsorák, Mikulás rendezvények, nyári családi délutánok, horgászversenyek is alkalmat adnak arra, hogy a munkakörnyezetből kiszakadva, kötetlenebb helyzetben is kikapcsolódhassunk egymás társaságában, melyre gyakran a párotokat, gyermeketeket, gyermekeiteket várjuk szeretettel. Emellett pedig több rendezvényt is szponzorálunk - például a Debrecen Drive-ot, melyeken a belépő mellett egy kis étellel, itallal is vendégül látjuk a munkatársainkat.

 

Miért szeretünk itt dolgozni?

Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ne sofőrként dolgozzak, hiszen amikor elindulok egy útra, látom magam előtt a célt, amit teljesíteni kell, és miután ezt megtettem, boldogan indulok vissza Debrecenbe.” - Juhász Péter, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

Figyelnek ránk, mert tudják, hogy egy jó csapatban így kell csinálni. Jómagam szívesen vállalom a pályakezdők oktatását. Ezúton is üzenem nekik: ne féljetek! Nemrég jött egy fiú, mellettem ült egy hétig, begyakorolta a legfontosabbakat, utána jó szívvel mondtam, hogy induljon útnak egyedül.” - Horváth Ákos, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

 

Tarts velünk egy kis időutazásra! Nézd meg 3D-ben a trans-sped történetét! 

 

Nézd meg a fotókat a céges rendezvényeinkről és a sofőrjeink útjairól!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt 30 évben velünk tartott, reméljük a következő 30 évben sem fog ez változni. Figyeljétek az oldalunkat, remek tartalmakkal készülünk nektek!