Sosem állunk meg, idén 30 éves a Trans-Sped!

Sosem állunk meg, idén 30 éves a Trans-Sped!
A Trans-Sped alapításának 30. évfordulóját ünnepeljük idén! 30 év alatt felnőtt egy generáció és nagyívű változások mentek végbe, nemcsak a cég életében, de a minket körülvevő világban is. Nálunk azonban mindvégig megmaradtak azok az értékek, melyek a cégünket a kezdetek óta jellemzik: az, hogy törődünk egymással, hogy proaktívan oldjuk meg az ügyfeleink problémáit és mindig a legjobbat igyekszünk kihozni magunkból.

A következő hetekben a múlt néhány képkockája mellett megmutatjuk, hogyan vált a Trans-Sped családi vállalkozásból mára közel 800 főt foglalkoztató vállalattá!

Hatalmas örömmel tölt el minket, hogy az elmúlt években ilyen nagyra nőhetett a Trans-Sped Család, ami nem történhetett volna meg a kollégáink nélkül, a partnereink nélkül és nélküled sem.

Most már évente több mint 120.000 fuvarfeladatot teljesítünk, melyek 70%-a külföldi. Kiemelten fontos a számunkra, hogy mindezt a kollégáink a legkevesebb stresszel, a legjobb körülmények között végezhessék. A meglévő, több mint 200 darabból álló, saját gépkocsiparkunkat folyamatosan fejlesztjük, továbbá 55 szállítmányozási ügyintéző segíti a zavartalan működést.

 

Mi a sikerünk titka?

A Trans-Sped híres az összetartó kollégákról és a jó hangulatról, valamint a kamionok iránti közös rajongásról. Erre mi sem jobb bizonyíték, mint hogy az egyik legnépszerűbb magyar karácsonyi dallal dobtuk fel a hangulatot a tavalyi év utolsó heteiben. Az Animal Cannibals és Trans-Sped kollégái könnyen karácsonyi hangulatba kerültek már novemberben, amelyet megörökítettek, hogy elszállíthassuk a karácsonyt mindenhová. Több mint 100 kolléga ült be a fülkékbe és énekelték a híres dalt. Egy ilyen szuper csapattal a munka is könnyen megy. A mindannyiunkban rejlő kreativitás pedig a kulcsa annak, hogy az ügyfeleink számára is mindig megoldást találjunk, bármilyen feladat elé is állítsanak minket.

 

 

A második telefonvonaltól a nyolcszázadik alkalmazottig

Hány fővel indult a Trans-Sped? Mennyit kellett várni 30 éve, hogy bekössenek egy telefonvonalat? Milyen lemondásokkal jár egy sikeres logisztikai vállalat vezetése? Merre vezet vállalatunk jövője? Fülöp Zsolt cégalapítónk videósorozatban mesél minderről. Kattints és nézd meg mind a négy epizódot!

 

Összetartó csapat, jó közösség

Bár már több mint 800-an dolgoznak a Trans-Spednél, mégis törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát. Ez azt is jelenti, hogy ismerjük egymást, ismerjük egymás céljait. A vezetőség pedig törekszik arra, hogy segítsen mindenkinek a céljai elérésében. Nem szokatlan a számunkra, hogy valaki a Trans-Spednél bejárja a teljes ranglétrát és vezetői szintre jusson, az elmúlt 30 évben volt ilyenre jópár példa.

Szűcs Szabolcs gépkocsivezetőként kezdte pályafutását a vállalatunknál. Kitartásának és szorgalmának köszönhetően ma már osztályvezetőként segíti közel százhúsz kollégánk napi munkáját! 

Kapcsolódó cikk: Sofőrként indult, osztályvezető lett

 

Trans-Sped, a 800 fős család

A Trans-Spednél fontos a számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. Saját rendezvényeink - mint az évzáró vacsorák, Mikulás rendezvények, nyári családi délutánok, horgászversenyek is alkalmat adnak arra, hogy a munkakörnyezetből kiszakadva, kötetlenebb helyzetben is kikapcsolódhassunk egymás társaságában, melyre gyakran a párotokat, gyermeketeket, gyermekeiteket várjuk szeretettel. Emellett pedig több rendezvényt is szponzorálunk - például a Debrecen Drive-ot, melyeken a belépő mellett egy kis étellel, itallal is vendégül látjuk a munkatársainkat.

 

Miért szeretünk itt dolgozni?

Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy ne sofőrként dolgozzak, hiszen amikor elindulok egy útra, látom magam előtt a célt, amit teljesíteni kell, és miután ezt megtettem, boldogan indulok vissza Debrecenbe.” - Juhász Péter, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

Figyelnek ránk, mert tudják, hogy egy jó csapatban így kell csinálni. Jómagam szívesen vállalom a pályakezdők oktatását. Ezúton is üzenem nekik: ne féljetek! Nemrég jött egy fiú, mellettem ült egy hétig, begyakorolta a legfontosabbakat, utána jó szívvel mondtam, hogy induljon útnak egyedül.” - Horváth Ákos, gépjárművezető, Trans-Sped Kft.

 

Tarts velünk egy kis időutazásra! Nézd meg 3D-ben a trans-sped történetét! 

 

Nézd meg a fotókat a céges rendezvényeinkről és a sofőrjeink útjairól!

Köszönjük mindenkinek, aki az elmúlt 30 évben velünk tartott, reméljük a következő 30 évben sem fog ez változni. Figyeljétek az oldalunkat, remek tartalmakkal készülünk nektek!