Hárman a fronton - ismerjétek meg Kiskunhalas maroknyi csapatát!

Hárman a fronton - ismerjétek meg Kiskunhalas maroknyi csapatát!
A Trans-Sped Csoport talán legspeciálisabb telephelyének egyik sajátossága, hogy mindössze három kolléga dolgozik a csapatban. A kiskunhalasi raktár tehát igazi családias légkörben járul hozzá a vállalat eredményeihez. Kapornyai Klára raktári adminisztrátorral, Lehoczki Gábor rakodóval és Mikó Dániel anyagmozgatóval beszélgettünk.

 

Klára és Gábor 2006 óta dolgozik a Trans-Spednél. Dániel, te azonban idén januárban csatlakoztál a csapathoz. Hogy fogadtak?

M. D.: Ahogy egy családban szokás. Mert mi tényleg úgy működünk, mint egy jól összeszokott család, akik között a megértés és egymás támogatása a legfontosabb. Így pedig a munka is jobban megy! Mivel ennek az állásnak egyik sajátossága, hogy nekünk, munkavállalóknak nagyon rugalmasnak kell lennünk, fontos az összetartás.

 

Nem bánjátok, hogy messze vagytok a központtól?

L. G.: Nem, csupán a távolság az egyetlen, ami néha kihívást jelent abban, hogy ott lehessünk a céges rendezvényeken. Itt, Kiskunhalason a megbízónk tevékenysége folyamatos, így néha ránk is hárul extra feladat. Bár ez sokak számára ijesztő lehet, számomra inkább egy édes teher, viszont ezt máshol nem csinálnám szívesen, de a Trans-Sped-nél nem okoz gondot!

 

Hogyan befolyásolta a kis létszámú csapat munkáját a pandémia?

M. D.: Esetünkben nem volt otthoni munkavégzés, hiszen a specifikus feladatokat így nem tudtuk volna megoldani. Mi a kezdetektől figyelünk arra, hogy betartsuk az aktuális rendelkezéseket. Ezen a csapaton a járványhelyzet sem foghat ki!

 

Miért döntöttek a Trans-Sped mellett?

M. D.: Amikor először jöttem ide dolgozni, nagyon örültem, mert azonnal megtetszett a munka. Persze az is fontos volt számomra, hogy közel lakom a telephelyhez, és ennek köszönhetően mind anyagilag és az egyéb juttatásokat érintően, mind az idő tekintetében is kedvezőbb lehetőséget kínált számomra a cég. Ami pedig a két kollégámat illeti, Klárát és Gábort, egy rossz szót nem tudok mondani! 

 

Klára, te hogyan kerültél a Trans-Spedhez?

K. K.:Korábban az egyik partnercégnél dolgoztam, majd amikor a megbízónk átszervezte a raktározási tevékenységét, egyik napról a másikra a Trans-Spednél találtam magam, és azóta eszem ágában sincs változtatni. A legfőbb feladatom a raktározással kapcsolatos adminisztráció, amit nagyon szeretek és 2006 óta szívvel-lélekkel végzek.

 

Mi a kedvenc, a Trans-Spedhez kapcsolódó emléked az elmúlt évekből?

L. G.: Most sok mindent mondhatnék, de amit a legfontosabbnak tartok, hogy érzem, számítanak rám, hogy értékes a munkám, legyen szó daruzásról vagy nemzetközi színtérre történő szállításról. Illetve az is sokat elárul erről a munkáról, hogy például a szolnoki kollégával úgy alakítottam ki egy rendkívül jó kapcsolatot, hogy gyakorlatilag két külön városban dolgozunk, és ez azért van, mert tudjuk, hogy számíthatunk egymásra. 

K. K.: Néhány éve volt lehetőségünk ott lenni a debreceni családi napon, amit a cég szervezett, igazán jó élmény volt számomra! Itt dartsoztam először egy olyan kolléga társaságában, aki igazi bajnok volt. Az első dobásom remekül sikerült, nagyon örültem, de a többi már meg sem közelítette a darts táblát. (nevet) Illetve ugyanezen a rendezvények paintballoztam először, mondanom sem kell, nagy élmény volt!