Nagytarcsai raktárlogisztikai központ

Nagytarcsai raktárlogisztikai központ
2021 tavaszán Nagytarcsán egy új 20.000 m²-es raktárbázis biztosítja majd a gyártó és feldolgozóiparban működő vállalatok, a 3000 csomag/hó feletti forgalmat bonyolító e-kereskedők számára a legmagasabb szintű szolgáltatásokra alkalmas helyszínt. A Trans-Sped Csoport 30 éve végez raktározási tevékenységet országosan több mint 200.000 m² területen. A vállalat folyamatosan alkalmazkodik a változó piaci igényekhez, és a kor kihívásainak megfelelő technológiai hátteret, valamint komplex logisztikai szolgáltatást nyújtja partnereinek a raktározás területén is.

A RAKTÁRBÁZIS LOKÁCIÓJA 

 

 

KÖZPONTI ELHELYEZKEDÉS

Nagytarcsa Budapest és Pest megye közvetlen határán elhelyezkedő település, melyet délről az M0-s, keletről az M31-es autópálya határol. Az új, 20.000 m²-es raktár a Budapest elkerülését segítő M0-s körgyűrű 55. km-énél, a Nagytarcsa– Rákosliget lehajtó lábánál, a nagytarcsai oldalon található, attól mindössze 200 m-re.

A raktár a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtértől 20 km-re, a nagyobb vasúti és folyami konténerrakodó telephelyek 25 km-es körzetében helyezkedik el. Budapest közelsége rendkívüli lehetőséget biztosít a piaci szereplők részére, hogy termékeiket a lehető legrövidebb időn belül akár közvetlenül a megrendelőhöz is eljuttathassa a Trans- Sped fulfillment szolgáltatásának igénybevételével. 

 

A RAKTÁRCSARNOK JELLEMZŐI

 

 

A nagytarcsai raktár a Trans-Sped Csoport legújabb és egyben legmodernebb raktára, ami a speciális tárolási igényeket is ki tudja elégíteni. A 20.000 m²-es új raktár a megbízó igényei szerint további csarnokokra is szeparálható, így többféle tárolási rendszer is kialakítható abban. A megbízó igényinek megfelelően akár már néhány száz, de a több ezres négyzetméter igényeket is ki tudjuk szolgálni.

 

TÁROLÁS ÉS RAKODÁS

A raktárban megbízói igénytől függően számos tárolási mód kialakítására nyílik lehetőség, legyen szó például normál folyosós, szűkfolyosós, polcos, vagy éppen tömbös tárolásról. Az adott feladat függvényében elképzelhető olyan megoldás is, hogy az anyagmozgatási folyamatokat egyéb (pl. conveyoros) rendszerek segítsék. A raktár hasznos belmagassága 12 m. A raktár a szűkfolyosós rendszer követelményeinek is megfelel, eszerint a padozat a DIN 15185 szabvány alapján minősített. A tárolási rendszert a megbízó speciális igényeire szabva alakítjuk ki. A beérkező áruk fogadására 7-7 db dokkoló kapuval ellátott kamionbeállási lehetőség került kialakításra.

 

 

VILÁGÍTÁS

Tetőfelületi felülvilágítók biztosítják a természetes megvilágítást. A mesterséges fényt a raktári tevékenységhez állítottuk be, a manipulációs területek munkáját pedig nagyobb fényerősségű LED-es világítótestek segítik.

 

BIZTONSÁG

Körülkerített nagytarcsai raktárunk 24 órás biztonsági szolgálattal, beléptető és megfigyelő rendszerrel védett terület.

 

Kérj tőlünk gyors ajánlatot!

 

NAGYTARCSA A TRANS-SPED FULFILLMENT SZOLGÁLTATÁS EGYIK KÖZPONTJA

Az e-kereskedelem korábban is rohamléptékben fejlődött hazánkban, ezt a folyamatot azonban a koronavírus felgyorsította. A hirtelen nagymértékű forgalomnövekedés azonban hatalmas nehézségek elé állítja a logisztikában kevésbé jártas e-kereskedőket.

 

 

KIKNEK AJÁNLJUK A TRANS-SPED E-KERESKEDELMI LOGISZTIKÁT?

 

MITŐL TÖBB A TRANS-SPED E-KERESKEDELMI LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÁSA?

A webáruházak számára jelentős terhet jelent a logisztikai folyamatok kialakítása és hatékony, rentábilis működtetése. Az e-kereskedelem piaca évről évre látványosan növekszik, de a kereskedőknek és a forgalmazóknak is gondot okoznak a raktározással, készletezéssel járó problémák, a pontatlanul összekészített megrendelések, a lassú, határidőkből kicsúszó kiszállítások. Havi pár ezer csomag fölött profi logisztikai szaktudás nélkül, házilag kialakított raktári struktúrával, megfelelő eszközök nélküli raktárakkal drága, lassú, nem megfelelő hatékonyságú lesz a termékek tárolása és a fogyasztókhoz eljuttatása. A Trans-Sped olyan szolgáltatást kínál, amely leveszi a logisztika terhét a webáruházakról, miközben gyorsabb és pontosabb kiszolgálást biztosít, ezzel javítva vevői elégedettséget.

 

 

MI TALÁLHATÓ A TRANS-SPED FULFILLMENT SZOLGÁLTATÁS ALAPCSOMAGJÁBAN?

 

KIEGÉSZÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

 

További információk a Trans-Sped E-Kereskedelmi logisztikáról.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

 

HASZNOSÍTÁSI LEHETŐSÉGEK GYÁRTÓ ÉS FEDOLGOZÓIPARBAN MŰKÖDŐ VÁLLALATOK RÉSZÉRE

 

 

GONDOK HELYETT HATÉKONYSÁGNÖVELÉS

A Trans-Sped raktárlogisztikai szolgáltatása a gondok helyett a hatékonyságot fogja növelni. A raktárlogisztika szakértő kezekbe kerül, ahol gyorsabban, hatékonyabban és a megrendelő számára is átláthatóbb rendszerben zajlanak a beszerzést vagy az értékesítést segítő raktárlogisztikai folyamatok. A Trans-Sped hosszú távon ennél is többet nyújt. Piacvezető logisztikai cégként folyamatosan fejlesztjük a saját képességeinket, újabb, hatékonyabb eszközök, rendszerek és sztenderdek megszerzésén dolgozunk. Ezzel nem egyszerűen gyorsabb és költséghatékonyabb logisztikai kiszolgálást garantálunk, de a megrendelő számára is újabb lehetőségeket, hatékonyabb megoldásokat tudunk biztosítani vagy javasolni, akár a saját feladatkörünk határain is túltekintve.

 

A Trans-Sped raktárlogisztikai ügyfeleit Magyarország 14 pontján több mint 200 000 m² raktárkapacitás és 360 fős stáb szolgálja ki. Ennél is fontosabb azonban, hogy az országban bárhol képesek vagyunk a megrendelő igényeinek megfelelő raktárlogisztikai szolgáltatás biztosítására, akár a jelenlegi telephelyeinktől távol is.

 

 

További információk a Trans-Sped Raktárlogisztikai szolgáltatásáról.

 

TERMELÉSI LOGISZTIKA

A termelő vállalatok, árukibocsátók üzemeiben előállított különböző iparági termékek kiszerelése, csomagolása, tárolása, az ehhez kapcsolódó anyagmozgatás, valamint az értékesítési rendelkezések szerinti kiszolgálás tartozik az üzletág fő tevékenységi körébe. A Trans-Sped a megbízó követelményrendszerét átveszi és a logisztikai folyamatokat integrálja a termelésbe.

 

További információk a Trans-Sped Termelési Logisztika szolgáltatásáról. 

 

Ajánlatkérés