Nagyvállalati e-kereskedelem online szakmai meetup

Nagyvállalati e-kereskedelem online szakmai meetup
Mi kell ahhoz, hogy egy e-kereskedő a forgalmát nagyságrendekkel növelni tudja? A meetupunkon megosztjuk az évek során gyűjtött tapasztalatainkat, valamint néhány partnerünkkel beszélgetünk, hogy betekintést engedjünk a digitális logisztika világába.

Profi webshop és összehangolt logisztikai rendszerek révén zökkenőmentes ügyfélkiszolgálás nyújtja a kimagasló felhasználói élmény alapját, ami egyben a növekedés záloga. Nagyvállalati szinten a legapróbb hiba is hatalmas bevételkieséshez és presztízsveszteséghez vezethet. A komplett e-kereskedelmi logisztika kiszervezése nagy terhet vesz le a partnereink válláról.

A Trans-Sped, az Oander és a Webshippy közös online szakmai beszélgetésének a célja, hogy megmutassuk, hogy néz ki mindez a gyakorlatban, hogyan tudunk a nagyvállalatoknak komplex digitális logisztikai megoldásokat nyújtani. Hiszen cégeink közös küldetése, hogy a teljes logisztikai folyamatot a lehető leghatékonyabbá tegye a megrendelés leadásától a termékek tárolásán át a csomagolásáig és célba juttatásáig. Modern webes megoldásokat és a leginnovatívabb logisztikai rendszereket nyújtunk partnereinknek.

 

Felkeltettük az érdeklődésed?

Regisztrálj az ecommercemeetup.hu oldalon!

Regisztrálok!

 

Nagyvállalati e-kereskedelmi meetup

 

Szakmai előadásaink

 

Kerekasztal beszélgetés

Résztvevők

Témáink

Q&A

 

Ne maradj le!

A részvétel ingyenes, csupán regisztrálnod kell az ecommercemeetup.hu oldalon!

Regisztrálok!