Logisztikai rajz kihívás - Számodra mit jelent a logisztika?

Logisztikai rajz kihívás - Számodra mit jelent a logisztika?
A Trans-Sped Csoport, mint az egyik legnagyobb hazai komplex logisztikai szolgáltató, rajz kihívást szervez 14 éven aluli gyermekek részére logisztikai témakörben.

A Trans-Sped magyar tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta van jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt 30 évben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló cégcsoporttá fejlődtünk.

 

Ez a mi történetünk, de most kíváncsiak vagyunk, hogy számodra mit jelent a logisztika, amit egy rajz kihívás keretében most megoszthatsz velünk! Ha nem vagy még 14 éves és szeretnéd megmutatni tehetséged, akkor ne habozz, ragadj tollat, ceruzát, filctollat és küld be az alkotásod részünkre!

 

A kihívás témája: „Számodra mit jelent a logisztika?”

 

Várjuk a bármilyen, tetszőleges kézi technikájú (pl. vízfesték, tempera, olajfesték, filctoll, tollrajz, ceruzarajz, zsírkréta, pasztell, montázs, kollázs stb.) műveket digitális formában, június 13-ig a kozosseg@trans-sped.hu címre tárgyban a rajz kihívás, valamint a gyermekek nevének és életkorának megjelölésével. Kérjük a szülőket, hogy a szabályzatban található nyilatkozatot is szíveskedjenek kitölteni és elküldeni számunkra, mert nélküle nem lesz érvényes a nevezés!

 

A nevezés díjtalan, a kihívást elfogadók alkotásai a Trans-Sped Facebook oldalán lesznek megtekinthetőek és szavazhatók, június 14. és június 30. között. A közönségszavazás első 3 legtöbb szavazatot elnyerője pedig egy közkedvelt sportáruház utalvánnyal gazdagodik:

1. helyezett: 15 000 forint értékben

2. helyezett: 10 000 forint értékben

3. helyezett: 5 000 forint értékben.