E-kereskedelmi képzést indítunk a Kürt Akadémiával!

E-kereskedelmi képzést indítunk a Kürt Akadémiával!
A Trans-Sped a Kürt Akadémiával, az OANDER-rel és a Reacty Digitallal közösen e-kereskedelmi képzést indít szeptemberben, hogy szakértő előadóink átadják a témával kapcsolatos tudásukat az érdeklődőknek!

Az e-kereskedelem egyre nagyobb teret nyer hazánkban is, és a digitalizációs folyamatot a koronavírus-járvány okozta változások is robbanásszerűen felgyorsították. A sikeres e-kereskedelmi hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez szükséges tudás korábban csak versenyelőnyt jelentett, mostanra viszont létszükségletté vált. Az elmúlt évek e-kereskedelmi forgalma – többek közt a koronavírus-járvány által kialakult helyzet miatt – látványos növekedésnek indult.

A képzés célja az üzletág szerepének ismertetése, hogy elkerülhető legyen a hazai szereplők további lemaradása. Az oktatók mind gyakorló szakemberek, akik e-kereskedelmi vállalkozások felépítésében vagy működtetésében vesznek részt. A mindennapi tapasztalataik, a való életből vett példáik pedig nagyban hozzájárulnak, hogy érthetőbbé és érdekesebbé váljon a tananyag.

 

Milyen témákat érint a képzés?

 

Kinek ajánlott a képzés?

Főként olyan vállalati döntéshozóknak, akik tudják, hogy az e-kereskedelem sok szempontból eltér a hagyományos kereskedelemtől és tisztában vannak azzal, hogy az e-kereskedelem nem csak egy új csatornát, hanem a teljes üzleti modell átszervezését jelenti. 

 

Az online képzés szeptember 16-án indul, 6 alkalomból áll és vizsgával zárul. Az alkalmak során minden szükséges információt biztosítanak a képzés szervezői egy sikeres e-kereskedelmi hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez. A vizsgán pedig a hallgatóknak egy rövid előadás keretében kell ismertetniük az általuk tervezett projektet. A szakmai bizottság személyre szabott visszajelzést és fejlesztési javaslatokat ad a képzés részeként.

 

Jelentkezés

Jelentkezési határidő: 2021. szeptember 15.

Bővebb információkat és a jelentkezési űrlapot is a Kürt Akadémia honlapján találod.

https://kurtakademia.hu/kepzeseink/e-kereskedelem/