A Trans-Sped saját szakmai podcast csatornát indít!

A Trans-Sped saját szakmai podcast csatornát indít!
Ha érdekelnek a logisztika szakmai újdonságai, hiteles információkat, gyakorlati tapasztalatokat szeretnél hallani, kövesd a Trans-Sped logisztikai podcast csatornáját!

Hazánk egyik meghatározó, komplex logisztikai szolgáltatójaként, 30 éves szakmai tapasztalattal és kiváló szakemberekkel állunk megbízóink rendelkezésére, szóval érdemes minket hallgatni! Kollégáink mellett meghívott szakértőkkel is beszélgetünk, így ha érdekel a logisztika, mindenképpen látogass el csatornánkra! Előadásaink és kerekasztal beszélgetéseink már podcast csatornánkon is elérhetőek, így, ha szeretnél érdekes és naprakész információkat szerezni a logisztika területéről, kövess minket, és akár munka, utazás vagy pihenés közben is hallgathatod tartalmainkat!

De milyen témákkal készülünk?

Olyan, a mindennapi életet is meghatározó, fontos témákat érintünk kollégáinkkal és meghívott szakértőinkkel folytatott beszélgetések folyamán, mint az e-kereskedelem, a logisztika kevésbé ismert területei. Első tartalmaink már elérhetőek, kattints és merülj el a logisztika világában!

https://podcasts.google.com/feed/aHR0cHM6Ly9hbmNob3IuZm0vcy81ZTNmOTQ4Yy9wb2RjYXN0L3Jzcw==

https://open.spotify.com/show/7jNlCRrNqWVPnx7qmBujIN