Skandináv és török gyűjtőszállítási szolgáltatással bővült a Trans-Sped portfóliója!

Skandináv és török gyűjtőszállítási szolgáltatással bővült a Trans-Sped portfóliója!
A Trans-Sped felvásárolta az EURO-LOG Kft. 100%-át. Mi volt az akvizíció célja? Mivel bővül ezáltal a szolgáltatási palettánk? Rövid összefoglalónkból minden részlet kiderül!

A Trans-Sped Magyarország egyik legnagyobb, magyar tulajdonban lévő, komplex szolgáltatásokat nyújtó, innovatív logisztikai vállalata. A Trans-Sped Kft., mint szakmai befektető a felek közötti megállapodás értelmében 2021. október 1-jétől irányítja az EURO-LOG Kft.-nél eddig végzett raktárlogisztikai, vám, szállítmányozási és fuvarozási tevékenységeket, mindezt a két cég kiemelkedő szakmai tapasztalatának egyesítésével. 

Mindkét vállalat vezetése számára fontos, hogy az átmenet gyors és problémamentes, az új felállás pedig kölcsönösen előnyös legyen. Az akvizíció során a Trans-Sped a raktárlogisztikai, valamint a szállítmányozási és fuvarozási üzletágakat teljes mértékben átülteti a saját működési rendszerébe, ugyanakkor a kialakult partneri és kollégák közötti kapcsolatrendszereken nem változtat, így az átállás minden szereplő számára zökkenőmentessé válik.

Az Euro-log Kft. tevékenységeit 2022. január 1-jével fogjuk teljes mértékben integrálni a Trans-Sped operációjába, üzletág adás-vétel keretén belül. Eddig az időpontig az Euro-log Kft. önálló gazdasági társaságként végzi tovább az ügyfelek kiszolgálását.

Bővülő szolgáltatási paletta

Az EURO-LOG északi és keleti piacokon szerzett gyűjtőforgalmi tapasztalata sokrétű, piacvezető Finnország, a Balti államok, Skandinávia és Törökország tekintetében. Szállítmányozási szolgáltatásuk magas minőséget képvisel és kiterjed a Balkán-félszigetre, a Balti államokra, Skandináviára, Nyugat és Kelet-Európára, valamint Törökországra és a Közel-Keletre.

Az akvizíciónak köszönhetően a Trans-Sped megszokott gyűjtőszállítási szolgáltatása Törökország, a Skandináv-félsziget és Hamburg irányába szélesedik ki. Az EURO-LOG tapasztalata fontos erőforrás, ami a jövőben a Trans-Sped összes ügyfele számára előnyt jelent.

 

Célkitűzéseink

A Trans-Sped célja, hogy feltérképezze ügyfelei logisztikai problémáit és hatékony, minden felmerülő igényre kiterjedő megoldást nyújtson. Így a logisztika többé nem korlátozza, hanem támogatja az üzleti fejlődést. Cégünknek fontos, hogy hosszú távon versenyképes díjakat, gyors reakció- és szervezési időt, valamint kiemelkedő ügyfélélményt biztosítson.

Az akvizíció célja a gyűjtő és LTL szolgáltatási paletta bővítése, az EURO-LOG szakmai tapasztalata, szállítmányozási hálózata, alvállalkozói és megbízói által. Az EURO-LOG ügyfeleit és alvállalkozóit ezzel egy közel 850 fős, 21 milliárdos forgalmú, komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalat szolgálja ki a jövőben.

A Trans-Sped jelenleg 1800 aktív megbízóval és 1000 minősített alvállalkozóval dolgozik együtt, ez a kiterjedt kapcsolatrendszer remek lehetőséget teremt a szinergiák közös kihasználására. A megszokott magas szolgáltatási színvonal és a kollégák közötti dinamika továbbra is működni fog, hiszen az EURO-LOG munkatársai a Trans-Sped szállítmányozási igazgatóságán belül egy új csoportként folytatják munkájukat.

Az EURO-LOG vezetésének három kiemelkedően fontos célja volt a vállalat értékesítése során.

A Trans-Sped mindhárom feltétel mellett elhivatott, a kollégák nagy örömmel várják a közös munkát.