Logisztika Napjai webinár: 2 délelőtt a Trans-Sped szakértőivel

Logisztika Napjai webinár: 2 délelőtt a Trans-Sped szakértőivel
Érdekel a logisztika? Szeretnél többet megtudni az e-kereskedelem, valamint a légi és tengeri szállítmányozás aktuális helyzetéről? Esetleg ezen a területen helyezkednél el? Tarts velünk 2022. április 21-22. között, ugyanis online keretek között a Trans-Sped szakértői izgalmas, többek között e-kereskedelmi fókuszú előadásokkal készülnek.

 

 

Az elmúlt években a logisztika több területén is jelentős változások tapasztalhatóak. A fulfillment szolgáltatások iránt megnövekedett a kereslet, ez pedig további kihívások elé állítja mind a logisztikusokat, mind pedig a humánerőforrás területén dolgozó szakembereket. Szakmai előadások keretein belül Kiss Dóra szenior képzési és fejlesztési csoportvezető, Trencséni Zita HR operációs és projektmenedzser, Benyák Dóra üzletfejlesztési projektmenedzser és Bárdos Pál Péter stratégiai elemző mesélnek az e-kereskedelemben bekövetkezett változásokról, új irányokról és hatásokról. Emellett bemutatásra kerül a Trans-Sped új, csomagolásmentes kiszállítási szolgáltatása is.

Az utóbbi 2 év eseményei komoly megpróbáltatások elé állítják a légi és tengeri, de főleg a tengeri szállítmányozást. Több hetes késések, lezárások és váratlan balesetek nehezítik meg a gyártó vállalatok munkáját, ezt pedig mind a megnövekedett rendelési időkben, mind a magasabb árakban érezhetjük. Mihály Attila, a Trans-Sped légi és tengeri szállítmányozás osztályvezetője előadásában az üzletág jelenlegi helyzetéről, kihívásairól és lehetőségeiről fog mesélni.

 

  1. 2022. április 21., csütörtök 9:00 - 10:00 óra között

A légi- tengeri szállítmányozás a XXI-században -Soha nem látott kihívások

Előadó: Mihály Attila, a Trans-Sped Légi-tengeri osztályvezető

 

  1. 2022. április 21., csütörtök 11:00 - 12:00 óra között

Trans-Sped ZERO - Úton a zöld e-kereskedelem felé!

Előadó: Benyák Dóra, a Trans-Sped üzletfejlesztési projektmenedzsere

 

  1. 2022. április 22., péntek 9:00 - 10:00 óra között

Logisztikai munkakörök átalakulása az e-kereskedelem térnyerésének hatására

Előadó: Kiss Dóra, szenior képzési és fejlesztési csoportvezető és Trencséni Zita, HR szervezetfejlesztési osztályvezető

 

  1. 2022. április 22., péntek 11:00 - 12:00 óra között

E-kereskedelmi logisztika trendjei, folyamatai 

Előadó: Bárdos Pál Péter, a Trans-Sped stratégiai elemzője

 

Az online előadásokon való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje lezárult!


A magyarországi Logisztika Napja eseménysorozat koordinálását a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság végzi.