Trans-Sped ZERO - Csomagolásmentes kiszállítás a fenntartható logisztikáért

Trans-Sped ZERO - Csomagolásmentes kiszállítás a fenntartható logisztikáért
A Trans-Spednél az e-kereskedelmi szolgáltatásaink esetében maximálisan alkalmazkodunk ügyfeleink igényeihez, és rugalmasan igazodunk a mai kor elvárásaihoz. A Trans-Sped ZERO szolgáltatásunk csomagolásmentes kiszállítást biztosít a környezettudatos és innovatív megoldásokat kereső és alkalmazó kereskedők számára.

A megrendelt termékeket eredeti csomagolásában zárható, plombálható, többször használatos ládákba helyezzük. Így kiszállításkor nem használunk fel felesleges csomagolóanyagot, helykitöltő anyagot, és a ládák stabilitásának köszönhetően a sérülésveszély is csökken. Kiválóan alkalmas nagy értékű és érzékeny áruk szállítására is. A jól nyomon követhető folyamatokból adódóan a felelősségi körök is  egyértelműen körülhatárolhatóak. A visszaforgatható ládákat rendszeresen tisztítjuk, így szinte új állapotban felhasználjuk újra más megrendelések kiszállításához.

 

Kinek ajánljuk?

 

A szolgáltatást egyrészt az e-kereskedelem területén aktív ügyfeleink részére javasoljuk az ügyfél készletének kezelésével, de a szolgáltatás már raktárlogisztikai szolgáltatás nélkül, a visszaforgatható ládák kihelyezésével is elérhető, volumentől függően akár az egész ország területén.

 

 

ZERO szolgáltatás előnyei

 

Környezetbarát és költséghatékony

 

E2E logisztikai megoldás

 

Kimagasló informatikai háttér/magas személyre szabhatóság

 

Egyedi integrációs és konfigurációs lehetőségek biztosítása

 

 

Újrahasznosítható és zárható ládák pontos paraméterei

 

 

 

Díjszabás

 

A díjszabás minden esetben egyedi megállapodás és kalkuláció eredménye. Általánosságban megrendelés vagy csomagszám alapú elszámolást alkalmazunk ügyfeleinknél, a kiegészítő szolgáltatások, területi lefedettség és szolgáltatásmix függvényében.

 

Kapcsolat

 

Amennyiben felkeltette érdeklődését szolgáltatásunk, forduljon bizalommal kollégánkhoz!