Nálunk az ünnepi időszak az adományozásról szól!

Nálunk az ünnepi időszak az adományozásról szól!
A vállalati kultúra szerves részévé téve a társadalmi felelősségvállalást, a Trans-Spednél példamutató szerep felvállalását tűztük ki célul mind regionális, mind országos szinten.

Legnagyobb lépésként az idei évben a partnereinknek szánt ajándékok egy jelentős részét egy anyagi támogatás keretében a nagytarcsai önkormányzat által üzemeltetett Csillagszem Óvodának adjuk. A 2 500 000 Ft-os adományt az intézmény energetikai korszerűsítésre (napelemtelepítésre) fordítja majd.

Emellett szinte mindegyik nagy telephelyünkön zajlik valamilyen adománygyűjtő program. Tatán tartós élelmiszereket gyűjtenek kollégáink a Máltai Szeretetszolgálat részére, Debrecenben pedig egy csokoládégyűjtő akció zajlik, melyben munkatársaink a Bihari Állami Gondozottak Egyesületének adják majd az édességet.

Tiszaújvárosban egyik kiemelt adományozási programunkat még 5 évvel ezelőtt a Magyar Vöröskereszttel indítottuk el azzal a céllal, hogy már használaton kívüli, de jó állapotban lévő munkavédelmi cipőket adományozzunk a szervezeteknek, ezzel segítve a rászorulókat és csökkentve saját pazarlásunkat, a keletkező hulladék mennyiségét is. Idén a Magyar Vöröskereszt Borsod- Abaúj-Zemplén Megyei Szervezetének tiszaújvárosi irodája számára adományozunk 55 pár használt, de jó állapotban lévő munkavédelmi cipőt.

Fontos számunkra, hogy szolgáltatásainkkal segítsük a rászorulókat és támogassuk a helyi közösségeket. Bízunk benne, hogy minden jótékonysági akcióinkkal örömet csaltunk mások arcára!

 

Fotó: Kelemen Tamás, Tisza Média Kft.