LogGenius - Szakmai tudásmegosztás a Trans-Sped szakértőivel

LogGenius - Szakmai tudásmegosztás a Trans-Sped szakértőivel
Újdonságok a logisztika területéről, piaci trendek és iparági innovációk a Trans-Sped szakértőitől és partnereitől! Tarts velünk 2023. április 18-20. között online előadásainkon és kerekasztal-beszélgetéseinken!

 

A logisztikai iparág az utóbbi években jelentős fejlődésen ment keresztül. A technológiai fejlesztéseknek köszönhetően új lehetőségek nyíltak meg a fenntartható és zöld megoldások terén is. Az iparág további digitalizációja és a jövő technológiáinak bevezetése pedig még nagyobb hatékonyságot ígér a logisztikában érdekelt vállalatok számára.

Az egyre növekvő raktárkapacitások és a munkaerőhiány megoldásában pedig a robotok és az önvezető targoncák bevezetése izgalmas megoldást nyújthat. A LogGenius meetupon hasonló témák kerülnek terítékre, izgalmas beszélgetések várják a résztvevőket, hogy megismerjék a jövő logisztikai trendjeit!

A Trans-Sped szakértő kollégái április 18-20. között online formában szakmai előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket tartanak a logisztikai szektorban bekövetkezett változásokról, új irányokról és megoldásokról.

 

 

Szakmai programok:

Az automatizáció térhódítása: Új trendek és lehetőségek a raktári folyamatokban

Résztvevők: Gecse Márton az AI-Robotics Kft. ügyvezetője, Sápi András a QLM-DC értékesítési vezetője, Bátki Sándor a Trans-Sped Kft. operatív ügyvezető helyettes, Matyasovszki Márk, logisztikai folyamatfejlesztő, Bereczki Balázs, logisztikai folyamatfejlesztő

 

Digitális forradalom a logisztikában: Új lehetőségek és kihívások a logisztika folyamatok optimalizálásában

Résztvevők: Fülöp Levente, digitális fejlesztési igazgató, Hazslinszky Ákos, üzleti technológia igazgató és Fáklya Endre, programigazgató

 

Zöld jövő a logisztikában: Új megközelítések és lehetőségek a környezettudatos logisztikai folyamatok terén

Előadó: Csizmadi István, értékesítési igazgató

 

Regisztrálok!

 

A programokon való részvétel ingyenes, ám regisztrációhoz kötött, melynek határideje április 17.!

Az esemény a magyarországi Logisztika Napjai rendezvénysorozathoz kapcsolódik, melynek koordinálását a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság végzi.