Újra e-kereskedelmi képzés a Kürt Akadémián

Újra e-kereskedelmi képzés a Kürt Akadémián
A Kürt Akadémia a Trans-Sped és OANDER együttműködésében április 27-én újra elindítja e-kereskedelmi képzését! Ha szeretnél szakmailag fejlődni, vállalatoddal növekedni és új szintre lépni, akkor jelentkezz és tanulj a szakértőktől!

 

Az e-kereskedelem egyre nagyobb teret nyer hazánkban is, és a digitalizációs, automatizácós folyamatok robbanásszerűen felgyorsultak az elmúlt években. A sikeres e-kereskedelmi hálózat kiépítéséhez és működtetéséhez szükséges tudás korábban csak versenyelőnyt jelentett, mostanra viszont létszükségletté vált. Az elmúlt évek e-kereskedelmi forgalma – többek közt a koronavírus-járvány által kialakult helyzet miatt – látványos növekedésnek indult.

A képzés célja az üzletág szerepének ismertetése, hogy elkerülhető legyen a hazai szereplők további lemaradása. Az oktatók mind gyakorló szakemberek, akik e-kereskedelmi vállalkozások felépítésében vagy működtetésében vesznek részt. A mindennapi tapasztalataik, a való életből vett példáik pedig nagyban hozzájárulnak, hogy érthetőbbé és érdekesebbé váljon a tananyag.

 

MILYEN TÉMÁKAT ÉRINT A KÉPZÉS?

 

KIKKEL TALÁLKOZHATSZ?

 

KINEK AJÁNLOTT A KÉPZÉS?

 

 

JELENTKEZÉS RÉSZLETEI

Jelentkezési határidő: április 26.

Bővebb információkat és a jelentkezési űrlapot is a Kürt Akadémia honlapján találod.

https://kurtakademia.hu/kepzeseink/e-kereskedelem/