Logisztika Fesztivál a Trans-Spednél

Logisztika Fesztivál a Trans-Spednél
A Trans-Sped az előző évekhez hasonlóan idén is csatlakozott a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság által szervezett Logisztika Napja 2023 eseményhez. Három év kihagyás után a szervezők személyes részvétellel várták az érdeklődő logisztika szakos diákokat, egyetemi hallgatókat és pedagógusokat.

Április 21-én, pénteken a Trans-Sped debreceni telephelyére összesen hét debreceni közép- és felsőfokú oktatási intézményből 300 résztvevő érkezett. A program keretein belül a vállalat összes üzletága, a vám osztály, a kereskedelmi központ, a raktárlogisztikai és e-kereskedelmi központ, a digitális igazgatóság, a fuvarozási igazgatóság és a szállítmányozási osztály mutatkozott be. Az érdeklődő diákok és pedagógusok csoportos raktárbejáráson vehettek részt és közelebbről megismerhették a raktárlogisztikai központ munkáját.

 

 

Az e-kereskedelmi üzletág árukészletet mozgató robotjai is megtekinthetőek voltak a Logisztika Fesztiválon, illetve a tavalyi év végén üzembe állított elektromos vontatóval is lehetőségük volt egy élményutazásra a diákoknak. A Logisztika Fesztivál lehetőséget nyújtott a diákoknak, hogy naprakész szakmai és gyakorlati tudásra tegyenek szert, azt pedig, hogy igazi élmény legyen a nap, az ügyességi játékok és vetélkedők biztosították.