A szomszéd shopja mindig zöldebb - Nagyvállalati zöld és költséghatékony megoldások a kereskedelemben

A szomszéd shopja mindig zöldebb - Nagyvállalati zöld és költséghatékony megoldások a kereskedelemben
Ha téged is érdekel, milyen költséghatékony és egyben fenntartható, a kis- és a nagyvállalatok számára egyaránt valós megoldást nyújtó best practicek uralják jelenleg a kereskedelmi szektort, akkor tarts velünk október 17-én online meetupunkon!

 

A fenntarthatóság és a költséghatékonyság mára már nem egymást kizáró, hanem sokkal inkább egymást erősítő, szinergikus tényezőként jelentkezhetnek  a cégek működésében. De mégis milyen módon valósul meg mindez  a gyakorlatban?


A szomszéd shopja mindig zöldebb - Nagyvállalati zöld és költséghatékony megoldások a kereskedelemben felütéssel a virtuális térben szervezett online meetupon a Trans-Sped szakértői és partnerei a fenntarthatóságról, a zöld kereskedelmi megoldásokról, valamint a valós, hiteles és a greenwashing jelenségét mellőző jó gyakorlatokról beszélgetnek. A résztvevők sorra veszik azokat az innovatív lehetőségeket is, amelyek révén a fenntarthatóság és a költséghatékonyság nem kell, hogy a cégek működésében kompromisszumot jelentsen: legyen szó logisztikai nagyvállalatról, nemzetközi kiskereskedelmi és multinacionális áruházláncról, vagy éppen élvonalbeli e-kereskedelmi vállalatról.

Időpont: 2023. október 17. 10:00-11:30
Helyszín: online Zoom felületen
Résztvevő cégek:

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje október 16.!

 

 

A Trans-Sped egyik legfontosabb célkitűzése, hogy mind regionális, mind országos szinten példát mutasson a fenntartható logisztika területén. Ennek eléréséhez olyan hozzáadott értékkel bíró lehetőségeket biztosítunk partnereink számára, melyekkel a költséghatékonyságon túlmutatva ők is aktívan tehetnek a környezet védelméért, és jóval fenntarthatóbb működést tudnak elérni. 

Az esemény a 2023. szeptember 16. és október 8. között megrendezésre kerülő az Európai Fenntarthatósági Hét keretén belül valósul meg. A rendezvény sorozatot Magyarországon a Nemzeti Fenntartható Fejlődési Tanács (NFFT) koordinálja.