Karbantartási kihívások, hatékony megoldások Százhalombattán - csak rád várnak!

Karbantartási kihívások, hatékony megoldások Százhalombattán - csak rád várnak!
A jól működő ipari berendezések az üzleti siker láthatatlan fogaskerekei. Ha Te is hiszel benne, hogy a gépek kezelése és karbantartása nem csupán egy egyszerű munka, hanem valódi befektetés a jövőbe, köztünk a helyed!

 

LOGISZTIKAI TECHNOLÓGIAI ÜZLETÁG 

Logisztikai technológia szolgáltatásunk a Trans-Sped Csoport logisztikai berendezések, komplett gyártóművi berendezések, csomagológépek, tartályparkok karbantartásával foglalkozó üzletága, mely több mint 30 alkalmazottal, köztük mérnökökkel, műszerészekkel, villanyszerelőkkel és gépészekkel szolgálja ki az ügyfelek igényeit. Emellett több mint 150 beszállítóval dolgozunk együtt, akiket szintén különös gonddal választunk ki, és akiktől a tőlünk megszokott minőséget várjuk el. 

Fő szakterületeink: villamosság, gépészet, hidraulika/pneumatika, PLC programozás

 

 

JELENTKEZZ A TRANS-SPED-HEZ GÉPKEZELŐ MUNKAKÖRBE!

 

Gépkezelőként nálunk te lehetsz a termelési szimfónia karmestere! Modern eszközökkel felszerelt olajipari üzemi területen végezheted a munkád folyamatos műszakrendben, emellett rendszeres szakmai képzéseken is részt vehetsz, ahol elsajátíthatod a legújabb technológiákhoz kapcsolódó ismereteket. Mindezt egy stabil és megbízható munkáltatónál, aki hosszútávra tervez veled. 

 

GÉPKEZELŐ POZÍCIÓ

KARBANTARTÓ POZÍCIÓ

 

FELADATOK 

 

ELVÁRÁSOK 

 

ELŐNYT JELENT

 

 

MILYEN TEVÉKENYSÉGEKET VÉGZÜNK SZÁZHALOMBATTÁN?  

Újonnan kialakított százhalombattai telephelyünkön jelenleg kétféle fő tevekénységet végzünk, 20 kollégánk aktív részvételével. A magyar olaj- és gázipari vállalat MSA üzemében gépkezelőket biztosítunk, az MSA és a Bázisolaj területen pedig karbantartási, javítási feladatokat látunk el.   

  

KÜLDETÉSÜNK 

Annak érdekében, hogy Megbízóink zavartalanul végezhessék tevékenységeiket és a megfelelő minőséget elérhessék, elengedhetetlen, hogy ipari berendezéseik kifogástalanul működjenek. Üzletágunk célja, hogy megbízható és szakszerű karbantartási szolgáltatásainkkal a gépek élettartamát és hatékonyságát jelentősen növelni tudjuk, ezáltal segítünk Megbízóinknak versenyképesebbé válni a piacon.  

 

Kiemelt figyelmet fordítunk Vevőink elvárásaira, a jogszabályok és előírások, valamint a minőségi és munkabiztonsági követelmények és a biztonságos üzemeltetési kritériumok maximális betartására. Minőségpolitikánk szilárd alapokon nyugszik: ISO 9001, ISO 14001, ISO 45001, valamint SCC tanúsítvánnyal is rendelkezünk.

  

GÉPKEZELŐ POZÍCIÓ

KARBANTARTÓ POZÍCIÓ

 

TÉGED IS VÁR A TRANS-SPED CSALÁD! 

A Trans-Sped magyar családi tulajdonban lévő vállalat, mely 1990 óta jelen a logisztikai piacon. Nemzetközi szállítmányozó vállalkozásként kezdtük tevékenységünket, az elmúlt 3 évtizedben azonban a logisztika különböző ágait kiszolgáló leányvállalatainkkal, országos irodahálózatunkkal és divízióinkkal egy közel 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk.  

Vállalatunk sikerének kulcsa elkötelezett munkavállalóinkban rejlik. Törekszünk arra, hogy megőrizzük a munkahelyünk családias hangulatát, fontos számunkra, hogy a kollégák közösségként gondoljanak egymásra. A Trans-Spednél hiszünk abban, hogy a munka és a magánélet nem egymást kizáró, hanem egymást erősítő tényező. A családbarát szempontok iránti elkötelezettségünk hiteles bizonyítékául szolgál, hogy a Trans-Sped hivatalosan is elnyerte a Családbarát Munkahely minősítését. 

A logisztikai szakma iránt elhivatott embereket keresünk, akik megbízhatóan és körültekintően dolgoznak, a folyamatos fejlődésre törekedve.

 

 

MIT KÍNÁL NEKED A TRANS-SPED?