Fuvarozással segíti a Trans-Sped az adományok célba jutását

Fuvarozással segíti a Trans-Sped az adományok célba jutását
A Trans-Sped fuvarozási szolgáltatásával segíti a polgári lakosság védelmét szolgáló intézmények működését: ma délután tisztítószereket szállítottunk a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának, az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak és az Országos Mentőszolgálatnak.

A Trans-Sped társadalmi felelősségvállalási programjában békeidőben is kiemelt szerepe van az adományszállításoknak, a koronavírus megfékézéséért vívott küzdelemben pedig küldetésünk, hogy professzionális logisztikai szolgáltatásainkkal hozzájáruljunk a győzelemhez. Legfőbb célkitűzésünk, hogy elősegítsük az ellátási láncok folyamatos működését, és büszkék vagyunk rá, hogy tevékenységünkkel több szervezetet is támogathatunk.

A Henkel összesen 32 palettányi, a működéshez elengedhetetlenül fontos mosó- és mosogatószert ajánlott fel a Magyar Honvédség Egészségügyi Központjának, az Ökumenikus Szeretetszolgálatnak és az Országos Mentőszolgálatnak. A Trans-Sped örömmel végezte el a fuvarozási feladatokat, mert kötelességünknek érezzük, hogy mi is hozzájáruljunk a járvány elleni küzdelemhez.