Díjazták a Trans-Sped sikereit

Díjazták a Trans-Sped sikereit
Az idei évben is díjazták Hajdú-Bihar megyében a Trans-Sped Csoport eredményeit. A megye gazdaságát és legjelentősebb gazdálkodóinak teljesítményét elemző TOP100 kiadványhoz kapcsolódó díjátadón a Trans-Sped Csoport is elismerő oklevelet kapott.

Többek között az értékesítés nettó árbevétele, a foglalkoztatottak számának alakulása és az exportértékesítés alapján állította össze a Hajdú-Bihari Napló idén 19. alkalommal a TOP 100 Gazdasági Magazinját a Hajdú-Bihar Megyei Kereskedelmi és Iparkamarával és a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságával együttműködésben. Hajdú-Bihar megyének élmezőnyében a 16. helyet szerezte meg a vállalat, amely a jelentős fejlődés a tavalyi 23. helyhez.

A kiadvány megjelenése kapcsán elismeréseket vehettek át a kiemelkedően teljesítő vállalkozások képviselői. A díjazottak között volt a Trans-Sped is, hiszen a 2017-es évi árbevételünkkel a nemzetgazdasági ág teljesítményének jelentős részét adtuk.

Forrás: haon.hu
Forrás: haon.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vállalatcsoportunk sikerének kulcsa, hogy a korszerű megoldásokra fogékonyan, akár nagyléptékű fejlesztésekkel is képesek vagyunk a megrendelői igények elé menni, legyen szó akár fuvarozásról, raktározásról vagy éppen reptéri szolgáltatásokról. A Trans-Sped Csoport üzleti modelljét arra alapoztuk, hogy ne „dobozmegoldásokat” kínáljunk ügyfeleink részére. Munkatársaink szakértelmének köszönhetően készek vagyunk az egyedi igények legmagasabb szintű kiszolgálására, mely egyben azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink és a piac új kihívásaira is rugalmasan reagáljunk.