A Trans-Sped az egyetlen tisztán magyar magántulajdonú vállalat a logisztikai TOP25-ben

A Trans-Sped az egyetlen tisztán magyar magántulajdonú vállalat a logisztikai TOP25-ben
A logisztika.com idén is összeállította az Opten céginformációs adatbázisa alapján a TOP100 vállalkozást felvonultató listáját, amely a magyarországi székhelyű, áruszállítás, raktározás főtevékenységű vállalkozások 2017-es eredményeit rangsorolja nettó árbevételük alapján.

A Trans-Sped Csoport folyamatosan növekvő árbevételével bekerült a TOP25 vállalat közé, amely körben a Trans-Sped az egyetlen tisztán magyar magántulajdonban lévő vállalat.

A tisztán hazai tulajdonú, komplex logisztikai szolgáltatásokat nyújtó vállalatok között piacvezető pozíciót betöltő cégcsoport fejlődése továbbra is töretlen. Az elmúlt évben a Trans-Sped Csoport nettó árbevétele 11,5%-kal, üzemi eredménye pedig 5,5%-kal növekedett. A 2017-es évben a Trans-Sped Csoport konszolidált árbevétele 19 milliárd forint volt, üzemi eredménye pedig meghaladta az 1 milliárd forintot.

„Büszkeséggel tölt el minket, hogy a tisztán magyar magántulajdonban lévő vállalatunk ilyen előkelő helyet ért el a többségében multinacionális háttérrel rendelkező vállalkozások között. Továbbá, a listán kevés olyan cég található, mely a klasszikus értelemben vett logisztikai profillal rendelkezik, így az elért helyezés még jobban bizonyítja, hogy a befektetett munkánk megtérül, hisz ezáltal lehet csak a Trans-Sped Csoport Magyarország vezető logisztikai szolgáltatóinak egyike!” - értékelte Fülöp Szabolcs a Trans-Sped logisztikai toplistán elért helyezést.

https://logisztika.com/a-top-100-aruszallitas-es-raktarozas-fotevekenysegu-vallalkozas-magyarorszagon/