Dolgozói összefogással ajándékozott a Trans-Sped

Dolgozói összefogással ajándékozott a Trans-Sped
Karácsonyhoz közeledve a debreceni Trans-Sped Csoport munkatársai ismét összefogtak, hogy támogassák a környezetükben élő, nélkülöző embereket. A vállalatcsoport három telephelyén gyűjtötte a karácsonyi adománynak szánt csomagokat, melyeket a Vöröskereszt helyi szervezetivel együttműködve juttatnak el a rászoruló családoknak.

Debrecenben, Tiszaújvárosban és Tatán is gyűjtötték a kollégák az adományokat. A dolgozók nem fukarkodtak, hiszen mindegyik városban egy-egy autónyi ajándék gyűlt össze. A munkatársak kezdeményezésére szervezett program során az otthon nélkülözhető, vagy már nem használt ruhák és játékok álltak a gyűjtés fókuszában, de sokan hoztak tartós élelmiszereket is, melyek szintén nagy segítséget jelentenek.

A helyi Vöröskereszt szervezetek segédkeztek az adományok szétosztásában, így biztosítva, hogy azok a legjobb helyre kerüljenek. A Vöröskeresztnek köszönhetően az adományok még az ünnepek előtt célba érnek, és a hátrányos és halmozottan hátrányos helyzetben élő nagycsaládosoknak, egyedülálló idős, beteg emberek ünnepi adomány-csomagjaiba kerülnek.

Az adománygyűjtés mellett a cégcsoport a tavalyi évhez hasonlóan egy kisgyermekeknek szóló kezdeményezést is támogat. A debreceni Vojtina Bábszínházzal közös együttműködés keretében debreceni hátrányos helyzetű óvodások és kisiskolások nézhetnek meg egy karácsonyi előadást, így a Trans-Sped Csoport jóvoltából több mint kétszáz debreceni rászoruló gyermeknek lehet része a színházi élményben.

 „A vállalatcsoport fontosnak tartja, hogy lehetőségeinkhez mérten ne csak karácsonykor, hanem egész évben támogassuk a rászorulókat, legyen szó adománygyűjtésről, vagy a fő tevékenységünkhöz kötődő fuvarozási segítségnyújtásról. Az ünnepek közeledtével pedig mindenki mást is arra biztatunk, hogy keressünk lehetőségeket és segítsünk, ahol tudunk” – mondta Fülöp Zsolt, a vállalatcsoport ügyvezetője.