Kollégánk Logisztikai 9M díjban részesült

Kollégánk Logisztikai 9M díjban részesült
Becsülettel és tisztességgel végzik a napi munkájukat, jóban-rosszban ott vannak.

A Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetsége 2017-ben alapította a Logisztikai 9M díjat azzal a céllal, hogy olyan szakemberek munkásságát is értékelni tudja, akik nincsenek nap mint nap a kirakatban, nem felsővezetők, nem médiaszereplők, csak becsülettel és tisztességgel végzik a napi munkájukat, jóban-rosszban ott vannak, és ezzel jelentős mértékben hozzájárulnak cégeik sikereihez.

Elnevezésben azért esett a „9M”-re a választásuk, mert ez a fogalomtár pontosan meghatározza a logisztika megfelelőségi szabályait. Aki ezt az elismerést megkapja, az megfelel a 9M követelményeinek, mely szerint:

 

1. megfelelő személy,

2. megfelelő feladatot végez,

3. megfelelő időben,

4. megfelelő helyen,

5. megfelelő információk birtokában,

6. megfelelő minőségben,

7. megfelelő tudással,

8. megfelelő állapotban,

9. megfelelő csapattal.

 

A díjat évente adják át az elismerésre méltó személynek, a választás pedig idén kollégánkra, Tóth Csabára esett.

 

Tóth Csaba a Trans-Sped Csoport fuvarozási igazgatója. A Szolnoki Főiskolán kereskedelmi szakos közgazdászként végzett, majd a Debreceni Egyetem közgazdász szakán és a Profession Intézet MBA képzésén folytatta tanulmányait. 2002-ben belföldi fuvarszervezőként kezdte karrierjét a vállalatunknál.

 

Vezetőinek ekkor tűntek fel kiemelkedő képességei, melyek alapján a fuvarozási üzletághoz került. Így 2002-től már forgalomvezetőként tevékenykedett, majd 2004-ben a fuvarozási üzletág vezetőjévé nevezték ki, 2012 februárjától pedig fuvarozási igazgatóként erősíti a Trans-Sped Csoportot. Csaba rajong az autókért és a tehergépjárművekért, tehetséges, innovatív szakember.

 

A kollégáinak elismerését szakmai felkészültségével, tisztességes üzleti magatartásával, gazdasági szakértelmével, vezetői képességeivel, újító szemléletű hozzáállásával nyerte el.