A jövő logisztikai megoldásai a Trans-Spednél

A jövő logisztikai megoldásai a Trans-Spednél
A jövő logisztikai megoldásaival és interaktív programokkal várjuk a Trans-Spednél a diákokat a Logisztika Napján. A színes programoknak és résztvevő partnercégeinknek köszönhetően naprakészen mutatjuk be a legmodernebb logisztikai megoldásokat, miközben a diákok a Trans-Spednél elérhető karrierlehetőségeket is megismerhetik.

A Trans-Sped Csoportnál kiemelten fontos a társadalmi felelősségvállalás, és aktív szerepet vállal a cégcsoport abban, hogy megszólítsa a jövő logisztikus generációját ,és minél alaposabb betekintést engedjen számukra a szakmánkba.

Debrecenben tervez idén nagyszabású programokat április 11-én a Trans-Sped, ahol a Logisztika Fesztiválját szervezik meg, ami a hagyományos Logisztika Napja programunk kibővített változata.

A rendezvény a fiatalok számára érdekes előadásokat, bemutatókat, munkagépeket, raktárbejárásokat biztosít. A cél, hogy a diákok érdekes, izgalmas módon ismerkedhessenek meg nemcsak a logisztikával, hanem az ehhez szorosan kapcsolódó egyéb területekkel is – legyen szó akár a robotikáról, vagy épp a raktár-automatizációról.

Program:

9:30-09:50-ig: ÉRKEZÉS

10.00-11:30

1)     Fülöp Szabolcs, ügyvezető: Logisztika akkor és most – hogyan lettünk piacvezetők?

2)     Váradi Csaba, a DAF szakértője: A fuvarozás jövője

3)     Fülöp Levente, fejlesztési igazgató: A szállítmányozás jövője

4)     Monori Gergely: robottechnológia a logisztikában (B&O Engineering)

5)     Kelsánszky Mária, HR igazgató: Karrier a Trans-Spednél

6)     Kerekasztal beszélgetés: Kihívások a szállítmányozásban (Piroska Péterné, Bakos Ervin, Sápi Viktor, a Trans-Sped szakértői)

 

11:30-tól

 

A rendezvényen csak előzetes regisztrációval lehet részt venni.

Regisztráció: kommunikacio@trans-sped.hu