A Trans-Sped bemutatja: Debrecen Drive 2019

A Trans-Sped bemutatja: Debrecen Drive 2019
Büszkén jelentjük be, hogy az idei Debrecen Drive főszponzora a Trans-Sped! Bár országszerte rendelkezünk telephelyekkel és világszerte teljesítünk megbízásokat, a vállalatcsoportunk központja továbbra is Debrecen, így kiemelten fontosnak tartjuk, hogy támogassuk a helyi eseményeket és közösségeket.

A Debrecen Drive a keleti régió legnagyobb autó- és járműipari seregszemléje, mely célja, hogy a legkorszerűbb tudást és technológiát bemutassa az érdeklődőknek. Ugyanennek a régiónak a meghatározó gazdasági szereplőjeként, logisztikai nagyvállalataként fontosnak tartjuk, hogy részt vegyünk mindebben, hiszen mi ez utóbbiakat a mindennapokban biztosítjuk a szállítmányozás, a logisztika és a raktározás területein.

A Trans-Sped Csoport egy tisztán magyar tulajdonban lévő vállalat, amely 1990 óta jelen van a logisztikai piacon, mára meghatározó szereplőként. Debrecenből indultunk és a legnagyobb örömünkre, a nemrég megjelent logisztikai iparági listája alapján a 9. helyen szerepelünk. Így elmondhatjuk, hogy a legnagyobb, magyar tulajdonban lévő logisztikai cég vagyunk Magyarországon, és ezen a listán, előttünk csak multik leányvállalatai vannak!

Az elmúlt csaknem 30 év eredményeként egy országos irodahálózattal és a szállítmányozáson, fuvarozáson kívül raktárlogisztikával, vámmal, értéknövelő és termelés logisztikával is foglalkozó üzletágakkal bővültünk, komplex logisztikai szolgáltatóvá válva. Több mint 800 főt foglalkoztató cégcsoporttá fejlődtünk, de továbbra is családbarát cégként, ezt az értékrendszert követve működünk.

Ezt tükrözik azok a programok is, amelyekkel készülünk a Debrecen Drive-ra: amellett, hogy megtekinthetőek lesznek a Trans-Sped tehergépjárművei, a raktárlogisztika ihlette raklap-labirintussal is készülünk, és olyan, az egyensúlyt felhasználó játékokkal, amely a cégünk számára nagyon fontos munka és magánélet egyensúlya inspirált.

 

A „Láss a sofőr szemével!” programunk sem maradhat el, melyen a közlekedésbiztonság kap kiemelt figyelmet. A résztvevők kipróbálhatják, hogy mit lát egy tehergépjármű-vezető a vezetőfülkéből és mit nem!

Nemcsak a székhelyünk, de mai napig meghatározó bázisunk Debrecen. Hiszen a régióban van a legnagyobb ipari parkunk, a legtöbb alkalmazottunk, és a legjelentősebb partnereink – köztük több multinacionális vállalattal, mint például a Debrecen Drive-ot szintén támogató, a Schaeffler Csoport tulajdonában levő FAG. Bízunk benne, hogy a régióban tovább fogjuk tudni erősíteni a pozíciónkat és alkalmunk lesz további partnerkapcsolatok kiépítésére. Ezúton is köszönjük, hogy lehetőséget kaptunk a várostól és a szervezőktől ahhoz, hogy vissza is adunk a helyi közösségnek, most e rendezvény által is.