A Pelenka.hu-n is elérhető a ZERO szállítási szolgáltatás

A Pelenka.hu-n is elérhető a ZERO szállítási szolgáltatás
Újabb jelentős webáruház kötelezte el magát a fenntartható működés mellett, hiszen júliustól már a Pelenka.hu ügyfelei is választhatják a csomagolásmentes, ZERO kiszállítást.

A Trans-Sped 2021. év végén indította el ZERO nevű szolgáltatását, mely környezetbarátabb áruszállítást biztosít ügyfelei részére. A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki, zárható, többször használatos ládák rendszeresítésével, teljesen csomagolóanyag mentesen. A vásárlók a megrendelt termékeket egy láda segítségével veszik át a futártól, majd, miután kipakolták azt, a láda visszakerül a rendszerbe, megszüntetve ezzel a felgyülemlő szemét problémáját a végső felhasználó otthonában. A környezetvédelmi szempontok mellett fontos kiemelni, hogy a szolgáltatás költségcsökkentést is biztosít a webáruházaknak azáltal, hogy nem kell a csomagonként jelentős költséget jelentő csomagoló és térkitöltő anyagot felhasználniuk.

A szülinapját ünneplő Pelenka.hu vásárlói július 11-től választhatják rendeléseiknél a környezetkímélő ZERO kiszállítást. A webshop üzemeltetői bíznak benne, hogy minél többen kedvet kapnak ehhez a fenntartható szállítási módhoz, aminek megismerését a bevezető időszakban kedvezményesen választhatják a vásárlók. Sőt, egyidőben azzal, hogy a cég elérhetővé teszi a zöldebb szállítási módot, az aznapi kiszállítás is bevezetésre kerül, ugyanilyen zöld módon.

 

A szolgáltatás országos bevezetésének első lépéseként jelenleg Budapesten és a vonzáskörzetébe tartozó 51 településen érhető el a ZERO kiszállítás, azonban folyamatos a fejlesztés annak érdekében, hogy a szolgáltatás területi szempontból minél szélesebb körben kerülhessen bevezetésre.

A Trans-Sped folyamatosan azon dolgozik, hogy amellett hogy az ügyfelei igényeihez minél jobban illeszkedő szolgáltatásokat hozzon létre, küldetésének tekinti a logisztika hatékonyabbá, környezetbarátabbá tételét, mely érdekében folyamatosan újabb lépéseket tesz. Ezt a törekvést szolgálja a sofőrök üzemanyag-fogyasztását mesterséges intelligencia segítségével optimalizáló, vezetéstechnikát optimalizáló program, a raktárak ökológiai lábnyomának folyamatos csökkentése, vagy akár a saját fejlesztésű vállalatirányító szoftver.

A Pelenka.hu 4 évvel ezelőtti indulása óta arra törekszik, hogy kényelmes és megbízható szolgáltatást nyújtson a kisbabás családok számára, időt és energiát megtakarítva ezzel számukra. Az elmúlt egy év technikai és logisztikai fejlesztéseinek hála a webáruház hatalmas árukészlettel, a rendelések azonnali feldolgozásával és folyamatos akciókkal biztos pont lehet a kisgyermekes családok életében.