Kiadó raktár és ipari ingatlan Debrecenben

Kiadó raktár és ipari ingatlan Debrecenben
A Trans-Sped Csoport által üzemeltetett Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban lehetőség van 500 m2-től akár több 1000 m2 területig raktárak és ipari ingatlanok bérlésre. A 28 hektáros ipari park számos, a betelepült vállalkozások működését és fejlődését segítő alap- és kiegészítő szolgáltatást nyújt, amelyeket a felmerülő igények alapján folyamatosan bővítjük.

 

DEBRECENI LOGISZTIKAI KÖZPONT ÉS IPARI PARK

 

 

40 000 m2 raktár/csarnok és további  30 000 m2 beépíthető, fejleszthető szabad terület található a Debreceni Logisztikai Központ és Ipari Parkban, amely ideális lehet beruházási tervezés esetén felvonulási területre, gyárépítés kiszolgálására vagy üzemek, gyártó helyek létrehozására, időkapus gyári kiszolgálásra.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS! 

 

A BÉRELHETŐ RAKTÁRAK/CSARNOKOK JELLEMZŐI

 

TÁROLÁS ÉS RAKODÁS

A csarnokokban megbízói igénytől függően számos tárolási mód kialakítására nyílik lehetőség, legyen szó normál folyosós, szűkfolyosós, polcos, vagy tömbös tárolásról. A 2012 után épített raktárak a szűkfolyosós rendszer követelményeinek is megfelelnek, eszerint a padozat a DIN 15185 szabvány alapján minősített. A tárolási rendszert a megbízó speciális igényeire szabva alakítjuk ki. A raktárak padozata bazaltbeton műgyanta bevonattal, az újabbak ipari padlóval borítottak. A csarnokok szekciókra vannak osztva, 500 - 5000 m2 alapterületig, ezáltal rugalmasan kielégíthetőek a felmerülő igények.

 

VILÁGÍTÁS

A raktárakban a természetes megvilágítást a tetőfelületi felülvilágítók biztosítják. A raktári tevékenységekhez illeszkedő megvilágítási szint került kialakításra. A mesterséges fény a raktári tevékenységhez került beállításra, a manipulációs területek munkáját nagyobb fényerősségű világítótestek segítik. Az újabb csarnokokban már energiatakarékos LED-es világítótestek kerültek elhelyezésre, továbbá folyamatban van a többi raktárban is ezek cseréje.

 

 

KÖZÜZEMI FOGYASZTÁS

Minden szekcióban külön mérhető, a betelepülők részére az Ipari Park nagyobb volumenű fogyasztása miatt további kedvezmények biztosíthatók.

 

SZIGETELÉS ÉS NYÍLÁSZÁRÓK

A csarnokok hőtechnikailag megfelelőek, hőszigeteltek, szekcionált ipari kapukkal, gyors kapukkal, külön személybejárókkal rendelkeznek.

 

IRODAI HÁTTÉR

A raktárak a kiszolgálásához szükséges irodai és szociális blokkal ellátottak, szükség esetén tovább bővíthetőek.

 

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot! 

 

 

Jelenleg még elérhető, leköthető szabad kapacitásaink:

 

  1. „A” jelű csarnokban: 500 m2, 1500 m2
  2. „B” jelű csarnokban: 1300 m2, 1000 m2
  3. „J4” jelű csarnokban: 1400 m2, 1400 m2
  4. 2000 m2 kültéri szilárd burkolatú nyitott, elkerített terület, mely kültéri tárolásra alkalmas

 

Tervezés alatt álló csarnokunk, 2022. évi átadással: 4200 m2 alapterületű csarnok, 500 m2 galériával (padozat teherbírás 5 t/m2, tárolási magasság 12 m).

 

Kérj tőlünk ajánlatot! 

 

 

KÉRJEN AJÁNLATOT RAKTÁRLOGISZTIKAI KISZOLGÁLÁSRA IS!

 

A Trans-Sped Magyarországon közel 200.000 m2 területen végez raktározási tevékenységet, több mint 200 db targoncával és emelőgéppel, fejlett informatikai háttérrel, illetve környezetkímélő megoldásokkal: legújabb épületeinkben és raktárcsarnokainkban a zöld energia egyre nagyobb mértékű felhasználásával, hőszivattyús rendszerek kiépítésével. Fűtést, illetve hűtést igénylő termékek (pl. gyógyszerek) raktározását is a legmagasabb színvonalon látjuk el.

 

SZOLGÁLTATÁSOK PARTNEREINK IGÉNYE SZERINT:

Kérj tőlünk gyors ajánlatot! 

 

 

ELÉRHETŐSÉG

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu, valamint az info@trans-sped.hu címen.