Road train fuvarozási szolgáltatás a Trans-Spednél

Road train fuvarozási szolgáltatás a Trans-Spednél

A Trans-Sped több mint 30 éves múlttal rendelkezik a fuvarozás és szállítmányozás számos területén. Road train szolgáltatásunk olyan szállítási megoldást kínál ügyfeleinknek, mely során gyorsabban és költséghatékonyabban juthatnak el az áruik a megfelelő célállomásra. A szolgáltatás specialitásaihoz igazodva ügyfeleinknek a legelőnyösebb és legbiztonságosabb megoldást nyújtjuk, így ezzel a szállítási móddal akár 44 raklapnyi kisebb tömegű árut is el lehet szállítani egy időben egy fuvarral.

 

Road train szolgáltatásunk paraméterei:

 

 

AJÁNLATKÉRÉS


A szolgáltatás egyedisége, hogy egy időben 33%-kal több árut lehet elszállítani, mint egy normál nyerges vontató minimálisan nagyobb költség ellenében. A hatékonyság mellett a környezetkímélő hatás sem elhanyagolható, hisz három road train fuvar egy nyerges vontatós fuvart takarít meg, ezzel pedig többek között csökken a kibocsátott szén-dioxid mennyisége.

 

Vállalatunk teljes körű megoldást kínál ügyfelei számára:Elérhetőség

Felveheti velünk e-mailben is a kapcsolatot, az ajanlat@trans-sped.hu címen. Illetve, amennyiben telefonon szeretne velünk beszélni, kérjük, keresse a legközelebbi értékesítő kollégánkat az alábbi elérhetőségen: