Raklaplabirintussal lepi meg a gyerekeket a debreceni vidámpark

Raklaplabirintussal lepi meg a gyerekeket a debreceni vidámpark
A Nagyerdei Kultúrpark újdonsült főtámogatójaként, cégünknek köszönhetően új játékelemmel bővült a vidámpark: állandó élményelemként tér vissza az elmúlt évek rendezvényeiről ismerős raklaplabirintus.

raklaplabirintus

Egy átlagember számára a raklapoknak nincs jelentőségük, pedig a logisztikai folyamatok alapvető eszközei a mozgatás, tárolás, szállítás során. A logisztika, az ellátási láncok folytonosságának biztosítása pedig rendkívül fontos feladat, hiszen nélküle nem kerül áru a boltok polcaira, vagy a gyógyszertárakba sem jutnának el az egészségügyi termékek. A Trans-Sped küldetésének tekinti, hogy minél szélesebb körben megismertesse a logisztikai szakmát, és a legapróbbakhoz is közelebb hozza játékos formában. A raklaplabirintus a logisztika egyik legalapvetőbb eleméből épül fel, és szimbolikusan a sofőrök, fuvarszervezők és raktárosok munkájára utal - mondta el Fülöp Levente, a labirintust átadó Trans-Sped Kft. digitális fejlesztési igazgatója.

Az új raklaplabirintus 3 éves kortól vehető igénybe, használata pedig díjmentes, így az intézmény reményei szerint a generációk közös szórakozásának helyszínéül szolgál majd.

A labirintus felfedezésére különösen jó alkalomnak ígérkezik a gyermeknapi hétvége, amelyen intézményünk az állatkerti és vidámparki kalandok mellett egyedülállóan gazdag, egész napos programkavalkáddal várja a kicsiket és nagyokat. Az újdonsült labirintus mellett a Vidámpark összes többi élményeleme, köztük a Kukac hullámvasút, a dodzsem és a pónilovaglás is gondoskodik arról, hogy boldog gyermekzsivajjal telhessen meg a Nagyerdő – fűzte hozzá Nagy Gergely Sándor, a Nagyerdei Kultúrpark ügyvezető igazgatója.