A Trans-Sped az idei Debrecen Drive egyik főtámogatója!

A Trans-Sped az idei Debrecen Drive egyik főtámogatója!
Debreceni cégként kiemelten fontos számunkra a város életében való aktív részvétel, hisz annak ellenére, hogy több mint 800 fős komplex logisztikai szolgáltatóvá fejlődtünk az elmúlt években, nem felejtettük el, honnan indultunk. A rendezvényen számos helyszínen kínálunk programokat gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt amellett, hogy a Drive konferencián Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped ügyvezető igazgatója is előad.

A Debrecen Drive 3 éve már bebizonyította, hogy helye van a legnagyobb tematikus rendezvények között. Ötvözi a tökéletes hétvégi szórakoztató programot a járműipari szegmens szakmaiságával. A látványos Trans-Sped Drive Show, a szakmai konferencia, a gyerekeknek és a nagyközönségnek szánt programelemek és a szinte minden közlekedési eszközt felvonultató kiállítási kínálat 2022. május 27-29. között újra elérhető lesz az érdeklődők számára.

 

Trans-Sped Drive Show

A rendezvény egyik főtámogatójaként számos helyszínen, többféle színes programokkal készülünk. A Trans-Sped kamionnál a gyermekeket rajzversennyel, kézműves foglalkozásokkal és mini targoncákkal, a felnőtteket pedig érdekes beszélgetésekkel és targonca szimulátorral várjuk. Emellett e-kereskedelmi központunkban bemutatásra kerülnek legújabb robotjaink is.

A folyamatos fejlődés mellett nem felejtjük el, hogy alapvetően egy Debrecenből induló vállalat a Trans-Sped. Fontosnak tartjuk, hogy szerves részét képezzük a város életének, támogassuk a helyi eseményeket, hiszen itt vagyunk igazán itthon. Épp ezért nem volt kérdés 2019. után idén sem, hogy a Debrecen Drive rendezvény egyik főtámogatója legyünk. Olyannyira, hogy az esemény egyben a Trans-Sped családi napja is lesz, meghívást kaptak rá kollégáink, akik családjuk körében élvezhetik majd a Debrecen Drive színvonalas műsorát, és lehetőségük lesz a személyes találkozásra is! – mondta Fülöp Zsolt, a Trans-Sped ügyvezető igazgatója.

A rendezvény legnagyobb szenzációja pedig egyértelműen a Drive Show, ami mind a két napon három alkalommal is elkápráztatja a nézőket. A nem mindennapi showban driftesek, motoros kaszkadőrök adják elő a legváltozatosabb járművekkel mutatványaikat a Drive Katlanban, műsorukat kiépített lelátókról nézheti a közönség.

 

 

A járműipar múltja, jelene és jövője egy helyen, több mint 50 ezer négyzetméteren, a debreceni Nagyerdőn várja a látogatókat. 500 különböző jármű: új autók nagy választékban, prémium kategóriás oldtimerek, csúcsragadozó sportautók és motorok, erő és munkagépek, de lesz nemzetközi autó- és repülőmodell kiállítás, valamint kisautóbörze is. Egészen biztos, hogy nem lesz ennél gazdagabb program sehol a környéken – gyereknap miatt családi szórakozásra is ideális az idei Debrecen Drive. A gyereknapi programok között lesz Tompeti és barátai, Ládafia Bábszínház, a Szárnyas Sárkányok guruló zsonglőrei, Crazy 5K óriás akadálypálya, nerf óriás aréna, ugrálóvárak, nosztalgia vurstli.

„A helyszín adottságai annyira egyedülállóak, hogy lehetőségünk van arra, hogy a legszélesebb spektrumát a járműiparnak megmutassuk, és itt találkozik a szakma a közönséggel, a munkaerő kínálat a kereslettel.” – nyilatkozta Miklósvölgyi Péter a rendezvényt szervező Debreceni Campus Nonprofit Kft. ügyvezetője. „Egy nagyon jó szórakoztató hétvége elé nézünk. A Debrecen Drive-val az a célunk, hogy a legszélesebb közönséget kiszolgálhassuk anélkül, hogy engednünk kellene abból a szakmaiságból, amit egy ilyen volumenű rendezvény igényel. Mindent megteszünk, hogy évről évre újat tudjunk mutatni, épp ezért a 2022-es programkínálatban is számos különleges. innovatív elem található majd meg.”

A bemutatók, koncertek, közönségtalálkozók, családi aktivitások és a látványos Drive Show-k mellett idén számos újdonság is várható, mint például a rendezvény másik főtámogatója által szervezett Schaeffler Mini Drive, a gyermekeknek szóló autóverseny.

A pontos programlista és a jegyvásárlási lehetőség a Debrecen Drive weboldalán érhető el. Várunk mindenkit szeretettel 2022. május 27-29. között!