Sokaknak szerzett örömet karácsonyi Manó üzemünk!

Sokaknak szerzett örömet karácsonyi Manó üzemünk!
Karácsony közeledtével különleges karácsonyi teherautóval járja országot vállalatunk. Fontos küldetésünknek tartjuk, hogy azokra is gondoljunk, akik nélkülöznek, akiknek a karácsony nem biztos, hogy a felhőtlen örömöt jelenti. Ebből a célból indítottuk útjára pár éve Manó üzem teherautónkat, amely végigjárja főbb telephelyeinket, adományokat gyűjtve.

Karácsonyi díszbe öltöztetett teherautónk a debreceni telephelyről indul jótékony útjára, hogy aztán Tiszaújvárosban, Tatán és Tatabányán megállva összegyűjtse azokat az adományokat, amiket vállalatunk munkatársai ajánlottak fel a rászorulóknak. Dolgozóink évről-évre kitesznek magukért, hiszen mindegyik városban összefognak, hogy minél több adomány gyűlhessen össze. Van, aki ruhát, cipőt adott, mások játékokat, könyveket. Olyan tárgyak, melyekre nekik már nincs szükségük, azonban valakinek még nagy-nagy örömöt okozhatnak.

Az alkalmazottak nem csak az otthoni gyűjtésben voltak aktívak, hanem a helyszíni munkákból is kivették a részüket, hisz kézről-kézre adták egymásnak a dobozokat, hogy az autó minél hamarabb továbbindulhasson a következő állomásra.

Az akció igazán sikeres, hiszen rendre több száz doboz kerül leadásra a budapesti Cipősdoboz Akció gyűjtőpontján. A Baptista Szeretetszolgálat pedig gondoskodik arról, hogy minden jó szívvel adott tárgy a legjobb helyre kerülhessen.