Hosszabb külföldi útra vagy költözésre készülve sokakban felmerül a kérdés, hogyan oldható meg a személyes tárgyak szállítása távoli helyekre a legolcsóbban. A számos ingóság, amelyet ilyenkor magunkkal vinnénk, jelentős költséggel terheli a külföldre vagy hazaköltözőket, hiszen a légitársaságok által túlsúlyként felszámolt csomag sokszor drága, szinte megfizethetetlen.

Mennyit spórolhatunk?

Áruként jelentősen olcsóbban oldható meg a nagyobb mennyiségű csomagok, bőröndök szállítása. A repülőjáratokon túlsúlyként feladott személyes tárgyak 10-15 USD/kg-os díja helyett air cargo szolgáltatással akár 4-7 USD/kg áron is megoldható a csomagok kiszállítása a célállomástól, illetve az áru mennyiségétől függően.

Mikor jár a legjobban az air cargo szolgáltatással?

Ha az elküldeni kívánt poggyász mennyisége meghaladja a 40 kg-ot, már nagy eséllyel kedvezőbb költségekkel, a 70-80 kg-ot meghaladva pedig biztosan jobb árakkal számolhatunk az air cargo szolgáltatást használva. Csomagja gyorsan, 3-5 nap alatt eljuthat a világ bármely repülőterére.

Kihez fordulhat?

Bővebb felvilágosításért, árajánlatért keresse  a Trans-Sped Air Cargo részlegét személyesen vagy  az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Légi-tengeri szállítmányozási iroda

Cím: H-1185 Budapest-Ferihegy, Igló utca (Air Cargo épület)

Telefon: +3612966725

E-mail: bud@trans-sped.hu